Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Igen, a kettes végű a jó, az a legújabb, éppenséggel most került be a tárolóba, reggel figyeltem fel rá. Otthon még nem tudtam felrakni, mert nem volt rá idő, a kattintásos frissítés lehúzta volna a Krusadert is, azt meg mégsem engedhettem. Viszont itt munkahelyen felrakta és kicsit elemeztem is, ez már az rc2-re épül, míg a 2.6.35-1 az rc1-re.
A generic végűt kell felrakni, a többi speckó, mondjuk szerverre való vagy éppen virtuális processzorokhoz. A sima, aminek nincs vége, az nem konkrét kernel, hanem csak egy sima csomag, aminek a függősége a mindenkori legfrissebb (gyári) kernel. Ennek köszönhető, hogy egy-egy rendszerfrissítéssel az új kernel is feltelepítődik. Különben magától nem rak fel új csomagokat ugye.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest