Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
én igazából nem használom az online felületét annyira a gmail-nek, hanem evolution-on keresztül levelezek. amúgy engem sem léptet be alapból, de azt hittem, hogy azért, mert több fiókom is van gmail-hez.
ntomka: nem a keyring kér minden loginkor jelszót? azt be lehet ott állítani, ahogy amikor kéri, akkor alul a legördülő menüre nyomsz (detals?), és megmondod, hogy belépéskor automatikusan oldja fel a kulcsokat.
-
ntomka
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én régóta ezt használom, és csinálja, de úgyis simán böngészőben szoktam megnyitni a fiókot ha új levelet jelez. Ami jobban zavar, hogy minden gép indulásnál bekéri a jelszót, hiába mentem le vele. Bár ez lehet az ubi jelszókezelője, de kicsit bosszantó, hogy login után még egyszer be kell ütnöm a jelszavam. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest