Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Amúgy szerintem, ha felrakod az ubuntu-netbook csomagot, akkor megsasolhatod, hogy milyen a netbook edition kiadás.

(#25683) upszilon: nem, én azt mondtam, hogy a korai modellek, pl. N270, nem támogatják a 64 bites utasításkészletet, legalábbis a netbookokba szántak nem. A nettopokba már az idők kezdetén is olyat raktak, amelyek tudták ezt. Most pedig már, hatalmas nagy fejlesztés néven, olyan procival szerelik az előbbieket is, melyek szintén tudják azt.
De itt egy pontos lista, hogy melyek támogatják és melyek nem.
-
válasz
ntomka
üzenetére
Persze, az is igaz. De a netbookokban levő Atom procik eleddig nem támogatták az utasításkészletet, szal minek fordították volna rá.
Amúgy nekem nem jön be annyira, én netbookra is a sima desktop rendszert raktam. Ugyanolyan jól megy, csak nincs az az érzése az embernek, hogy ilyen "butított" valamit használ.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest