Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Igazából engem pontosan ez rémiszt el ettől a fajta megoldástól. Mert bár manapság a minimum, hogy az alaplapi vezérlő is tud RAID-et, de hát ha véletlen elromlik, vagy kicserélném, akkor megszívtam ugyebár.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy az ilyen olcsó RAID karis megoldások gyorsabbak lennének mint a tisztán szoftveresek, merthogy azoknál is csak a CPU számolja amit kell. Nem mellesleg itt a jó példa is rá, hogy a Linux kernel átveszi az uralmat felette. Tehát ha választanom kellene, akkor inkább csinálnék tisztán szoftveres megoldást, minthogy az alaplapi vezérlővel szórakozzak. De erről még múltkor beszéltetek le.(#25155) frescho: mármint megmagyaráztam neki, hogy az miért is érdekes.

Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő