Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
cserélnék én akár, ha tudnám, hogy melyik működik normálisan... de sajna ezt szinte lehetetlen megmondani, mert manapság a márkás kamerák belseje is lényegében ugyanaz a 2 filléres kínai chip, ami akár a jelenlegiben is van. 20 ezerért meg nem veszek webkamerát, annyit nem ér...
nekem is régebben mutatta az ikonját, ha nem volt kapcsolat, most van csak ilyen problémám. nem tudom miért. ráadásul például a hangerőszabályzó ikonja is eltűnt (hozzá se tudom adni a panelhoz), amióta lucid-ra frissítettem... lehet, hogy fel kéne tenni normálisan, és nem a 4-5 kiadás óta görgetett beállításokat használni.
tomtyi: egészen sokáig wicd-t használtam, de aztán valamiért mégis visszacseréltem az alap network managerre. most nem jut eszembe, hogy miért, de valamit nem tudott, ami jól jött volna...
kovaax: de, valóban nagyon jó lenne, de nem értek annyira hozzá, hogy erre legyen ötletem. azt hittem, hogy jogosultság probléma, de chmod 777 után is ugyanaz a hibaüzenet.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Valami baja van a tápomnak
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest