Hirdetés
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos nincs. Én is megjártam egyszer ezzel. Azóta a lényeges dolgokról van másolatom. Ami több helyen is kell, azok a One.Ubuntu.com-on is fent vannak.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Őszintén szólva egyszer találkoztam ugyanezen problémával, Róland-nak adtam egy általam kreált kernelt, amely nálam tökéletes volt, de az ő Wubis telepítésénél hozta ezt a "You need to load the kernel first"-ös dolgot. Nálam Virtualboxban nem csinálta ezt Wubissal sem. A megoldás az volt, hogy a régi kernellel bebootolt, azzal tökéletes volt. Te, hogy emlékszel, valamelyik frissítés után kezdte el csinálni a dolgot?
Szal egy kézi kernel felrakással meg grub.cfg írással lehet jó lenne mikor az új kernellel bootolnál be.
Egyébként meg /home/felhasználóneved könyvtárat mentsd le, ott találhatóak az alkalmazások beállítás fájljai, meg az egész profilodé. Azokat aztán vissza lehet másolni, a jogokra persze ügyelve, egy esetleges újratelepítés után.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest