Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Kellene a hibazüzenet pontosan. Hogy miért nem enged be.
Én azt mondom, hogy ez elírt jelszó, de majd kiderül.De e miatt most ne keseredj el! Pár nap alatt meglett egy partícionálás és egy telepítés. Ez már a célegyenes.
Ha meg a tényleg a jelszó rossz, akkor recovery módban kb 2 parancs és 2 perc helyreállítani.
Ha meg végre beenged, akkor rendszer frissítés legyen az első!
-
FixY67
senior tag
Pusztán az, hogy felcseréled a diszkek boot sorrendjét, az nem volna szabad, hogy cheksum errort okozzon - bár láttam már csodákat...
Ami a bejelentkezést illeti... amit én próbálnék (nem biztos, hogy nálad is megy!)
Elindítanám a telepítőről a Live rendszert (próba telepítés nélkül v. valami hasonló a magyar neve ha igaz), megkeresném, hol van a telepített rendszer root ( / ) fájlrendszere.
Ha megvan, felmountolom a /mnt alá, majd "chroot /mnt", ott "passwd énuseremneve", adnék neki új jelszót, gép újraindít linux-szal és belépek az új jelszóval.
Írjam le részletesen, hogy mit kell tenni?recovery mód: nálad azért nem jó, mert nincs jelszava a root usernek (ha jól értem), a recovery pedig azt kéri...
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Robotporszívók
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest