Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kephamos #17414 üzenetére
a logikai az a particio tipusa. az nfs meg a fajlrendszere.
van az elsodleges (primary) particio, ebbol lehet altalaban max negy.
van a kiterjesztett (extended) particio, ebbol lehet nemtommennyi (altalaban egy szokott)
van a logikai particio, ami meg a kiterjesztett particio felosztasa.
ez az egesz buli azert kell h lehessen tobb, mint negy particiod.szoval nem tudom hogyan nez ki particios szerkezeted most, de ha egy ures, nem hasznalt helyen enged neked a gparted logikai pariciot csinalni, az azt jelenti h egy extended particiot mar letrehoztal es most azon garazdalkodsz. hagyd neki h megcsinalja a logikai particiot es uttana erre a logikai pariciora csinalj kovetkezo lepesben fajlrendszert.
ha csak adatokat tarolni kell az ntfs akkor nincs gond, de errol sztem nem bootol a vindoz, mert az csak elsodlegesrol tud. ha igaz
lehet h bootloader-rel megoldhato.
mod: jaaaaajjj az ures helyre megegy particiot a vindoznak, az is 'primary' legyen hiszen mar irtam
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest