Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
közben kellett használjam a gépet, úgyhogy feltettem inkább gyorsan egy 9.04-et, az megvolt negyed óra alatt. majd inkább csak akkor frissítek vissza, ha már nem ennyire alpha

Vladi: a fájlrendszernek semmi baja nem volt a jelek szerint, az apt-get log-ig most nem jutottam, mert közben más dolgom lett.
amúgy az a baj mostanság, hogy a hibajelentő szolgáltatásban van a legtöbb hiba. az elmúlt napokban ha valami meghalt, akkor általában azzal a sajnálatos üzenettel fogadott az apport, hogy nincs elég információ a lejelentéshez, vagy simán legyilkolta jelentés küldése közben a böngészőt is (aminek a hibajelentése végtelen ciklusban ment, mert a FF folyton meghalt
). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...
amúgy a löncspadon nem ez a nevem, de persze ettől még megtalálhattál
egyébként köszönöm a tippeket mindkettőtöknek, legközelebb megpróbálok kicsit törelmesebben eljárni, ha lesz időm rá.
Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...