Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Androidos fejegységek
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
közben kellett használjam a gépet, úgyhogy feltettem inkább gyorsan egy 9.04-et, az megvolt negyed óra alatt. majd inkább csak akkor frissítek vissza, ha már nem ennyire alpha

Vladi: a fájlrendszernek semmi baja nem volt a jelek szerint, az apt-get log-ig most nem jutottam, mert közben más dolgom lett.
amúgy az a baj mostanság, hogy a hibajelentő szolgáltatásban van a legtöbb hiba. az elmúlt napokban ha valami meghalt, akkor általában azzal a sajnálatos üzenettel fogadott az apport, hogy nincs elég információ a lejelentéshez, vagy simán legyilkolta jelentés küldése közben a böngészőt is (aminek a hibajelentése végtelen ciklusban ment, mert a FF folyton meghalt
). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...
amúgy a löncspadon nem ez a nevem, de persze ettől még megtalálhattál
egyébként köszönöm a tippeket mindkettőtöknek, legközelebb megpróbálok kicsit törelmesebben eljárni, ha lesz időm rá.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston hyperX fury 8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...