Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Tea'lc
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
Frissítettem 9.04re, így most mennek a videók, viszont előkerült egy régi probléma, amitől egy hónapja besokalltam, és utánakérdezés nélkül visszaraktam a win7rct. Mégpedig az, hogy egy nyitott firefox, file browser és vlc ablaknál a proc használat stabilan 20-30%között van, a venti meg megy mint a rohadélet olyan hangja van, mint win-en sony vegas renderelésnél... Ja, és folyamatosan hideg-nagyon langyos levegőt nyomat. Ez miért van?
-
Gerisz
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Köszönöm neked is.
Megnézem ezt is és amit Obi-1 mutatott. Majd csak megfelel valamelyik. A winfos 98-tól tuti jobb lesz ami egy fél óra alatt tölt be
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi