Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mivel engem is érdekel, így átkábeleztem magam a linuxos gépre.
Mondjuk nem a házimozi erősítőig, mert nem ér át az 5 méteres optikai kábelem, de az spdif jelet beküldöm a minidisc lejátszó optikai bemenetébe és onnan rca-al a stereo erősítőbe, gondolom megfelel tesztelésre.
Mellékelt képen látható beállításokkal, nálam van a youtube-nak hangja ill. a rendszerhangok is szólnak.
Gnome Alsa Mixer-ben mindkét fülön bekapcsolva a IEC958 !Szerk:
Beállítások ídeje alatt pl. a hangok tesztelésénél nem szólt semmi az " automatikus " választásakor csak az " ALC882 Digital "-t kiválasztva.
Viszont, visszatettem Automatikusra ( mint a képen ) , újraindítottam a gépet és szól minden.Viszont, betettem egy dd 5.1 / dts hangsávokkal rendelkező koncert lemezt ami .vob fájlokból áll és az istenért nem tudom lejátszani.
(sajna ezen a gépen semmi zene és video fájl sincs )Feltettem az smplayert, beállítottam a spdif kimenetett, hardveres gyorsítást, de semmi csak lefagy, hogy be sem tudom zárni.
Mplayer, szintén zenész.Ha már itt tartunk, hogyan tudom bezárni a makacs progikat ?
(pl. mint win alatt az eszkőzkezelővel )Hogyan tudom lejátszásra bírni a smplayert ?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest