Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Igen karakteres felületen megy
elsőre nem is sikerült ,mert az angol az nem érteni nyelv csak kicsit ,aztán mégis eljutottam önerőből kb. 98% -os szintig és ott jött egy beugratos kérdés:
Szeretném-e telepíteni a Lilo-t , 3 lehetséges válasz közül ,persze ,hogy azt mondtam,hogy nem kérem.
( ,de mint mindig tanultam: Lilo a Grub testvére)Nem a Live-ot töltöm, mert az lassan jött.
Standart-ot.Progamok telepítésével még várnom kell ,mert átmentem ahova való vagyok a Kezdő-be.
Szerk:
(#16117) PiciKenny Ha bezárod ezt az ablakot attól még mükődik vagy nem ?
Legalábbis nálam a HP C4280 is ezt írta ,de dolgozott.
(#16115) pc-user Igen csak angolul , de kb. ugyanazok a kérdések ,mint az ubuntuba egy-két kivétellel.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Indul a ChatGPT Health
- Sí, sielés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
elsőre nem is sikerült ,mert az angol az nem érteni nyelv csak kicsit ,aztán mégis eljutottam önerőből kb. 98% -os szintig és ott jött egy beugratos kérdés:
( ,de mint mindig tanultam: Lilo a Grub testvére)
Standart-ot.