Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
pc-user
üzenetére
Megtörtént a tisztitás. Terminálba beírtam a 3 parancsot:
sudo apt-get autoremove
sudo apt-get autoclean
sudo apt-get cleanMindösszesen 2 csomag került törlésre = +74 mb szabad hely
Továbbá ,használatba vettem a "Lomtalanítás" alkalmazást amiben 3 csomagot ajánlott fel, köztük az Opera.deb csomagot is.
Ezek a .deb csomagok nem az install fájlokat tartalmazó csomagok ?
(,mert ezzel egyídőben eltűnt az Operám és tehettem újra )LXDE
Megtaláltam a panel(ek) , megjelenítés testreszabhatóságára vonatkozó beállításokat ,sikerült is valamennyire a szám ízze szerint.
Kitettem a panelra a "Könyvtár menü" indító ikont és meglepödtem ,mert ezen az ikonon történő jobb vagy ball egérgombos megnyitás az nagyon penge.
Az indító ikonok képét le lehet valahogy cserélni ?Viszont szeretném letörölni vagy eltüntetni az asztalra kirakott "Dokumentumaim" mappát,de nincs rá lehetőség jobb klick menüben.
Hogyan tudnám még is eltüntetni ?Szerk: Miért kell ide folyton ,bejelentkeznem

-
zodo
nagyúr
válasz
pc-user
üzenetére
Köszönöm. A tisztitás-t ,holnap megejtem.
(#16018) No-kia Itt,pedig a lerás hozzá.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest