Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
mi nem tetszik a kde-ben? mi változott?
mindig kacérkodtam vele, hogy feltegyem, eddig háromszor fel is tettem, de mindháromszor repült is... elsőre rondának találtam, másodszorra nem működtek benne dolgok rendesen, harmadszorra nem tudtam beállítani dolgokat. lehet, hogy még egy ráadás kékne, és megszoknám, de már úgy belaktam a gnome-ot.viszont ape fájlokat amúgy lejátszik egy csomó más dolog. én most gnome-mplayerben nyitom őket meg, az viszi gond nélkül.
még egy kérdés eszembe jutott közben: a deluge miért csinálja azt, hogy ahányszor kikapcsolom, elfelejti az összes torrentet, amit meg volt nyitva? repoból van feltéve. lehet, hogy az a baja, hogy felhazsnáló- meg home könyvtár nevet cseréltem? de azóta újra is lett telepítve, meg be vannak állíŧva elvileg a könyvtárai.
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest