Aktív témák
-
Batman
őstag
kicsit kedvesebben ha kérhetném!
én a mai napig tudok sok hülyeséget kérdezni pedig van pár év aktív használat mögöttem.
Legalább mi linuxos elvtársak tartsunk össze.
Amugy nekem is ilyen kártyám van bcm43xx chipsettel, ndiswrapperrel simán megy.Persze jobb lenne ha benne lenne a kernelben, de ez se nagy probléma. Ha uj kernelt forgatok akkor utána külön bele kell tenni, oszt ennyi. -
dany27
őstag
nos igen PC doki vok az tény de eddig winfossal dolgoztam de most úgy gondoltam h váltok!
Mert nekem vmi jobb kell a windóznál ezért raktam fel me az ubit!
Ez a karim: [link]
Amúgy azt a linket ismerem amit adtál de ott el akadtam h keressem meg azt a szart a csomi kezelőben mert azt nekem nem találja meg
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest