Hirdetés
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
szóval xp alól, virtual boxban fut a slax ha iso-ból bootol, DE
-nem tud magyarul
-nem lehet rá progikat telepíteni
-nem lát semmilyen megosztott mappát
-nem lehet beállítani a képernyő méretet (22' 10:9 monitor, de alul-felül kilóg a fele)
-egyáltalán van benne olyan, hogy "hardver setup" vagy egy linuxos ne foglalkozzon ilyesmivel?
-a virtual box ad egy tippet egy varázsigét, hogyan lehet megosztott mappát becsatolni ('mount -t vboxsf share mount_point'), de linuxban nincsenek ilyen írásjelek ( '_ )
-hát ez tényleg egy vicc
-esetleg kell közben valami mást is csinálni, kelet felé fordulni, ilyesmi?
-szerintem nem kísérletezem többet linuxxal, az egyetlen amire való, hogy be lehet vele bootolni és adatot menteni. szerettem volna kipróbálni, párhuzamosan használni a winnel, de már így is túl sok időt fecséreltem rá...
az élet túl rövid, hogy linuxxal szöszmötöljünk

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest