Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
leviske
veterán
Az asztal hátterére katt/Asztal hátterének megváltoztatása/Téma/Telepítés. Vagyis én így telepítettem anno... Bár 100%-osan nem tudom, mert nekem elég sokra nyivákolt, hogy nem jó (pedig amit lehetett, kicsomagoltam).
OFF](#12333) gyurman: Az ATi általában késve dobál ki drivereket a kártyáihoz (Mert ugye a MS felé húznak.), tapasztalatom nincs, hogy teljesítményben milyen különbség van a GeForceok és Radeonok közt Linux és Windows alatt. Az biztos, hogy ha a Linuxnak van előnye a Windows-al szemben játékok alatt, azt nem a drivereknek köszönheti....[/OFF]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest