Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vizimi
tag
válasz
Major Major #11929 üzenetére
Alapban vista volt a gépen, letöltöttem az ubuntu.hu oldalról az ubuntut majd telepítéskor a c:/ partíción engedélyeztem 10GB helyet a telepítéshez.
Ha már ilyen segítőkészek vagytok akkor azt is mondjátok el légyszi, hogy milyen irányba induljak el a tanulásban? Hol és merre olvasgassak, az alpokat honnan szedjem össze? Ez kb. a harmadik nekifutásom, sajnos eddig mindig meghátráltam, bár most nagyobb az elszántságom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged