Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Legjobb külön vinyóra. Én úgy csináltam, hogy Live CD-ről telepítettem a 3. vinyómon levő 20Gb-s partícióra. A lényeg, hogy Grub-ot (rendszerbetöltő) arra a vinyóra kell telepíttetni, (a telepítés 7. fülénél a Haladó-ra nyomva) így nem rondít bele az XP-s részbe. Ezek után az alaplap boot menüjét (F8) használom az Ubuntu elindítására. Ha nem nyomok meg semmit, indul az XP, ha meg Ubit akarok, F8 után kiválasztom az Ubuntus vinyót.
Persze előfordulhat, hogy telepítés után szerkeszteni kell a menu.lst-t, de anélkül is elindítható, ha a induláskor átszerkeszted a jó partícióra, de erről azt hiszem majd később, ha már fent van és tudod, mi az a menu.lst

-
törölt tag
válasz
Pubszon
üzenetére
talan a wubi. a film meg 3d csillivilli miatt. a vmware, qemu, virtualbox, stb mind rendelkezik vmi korlatozassal a nativ rendszerhez kepest. persze az elonyeik mellett. vannak azert szep szammal, akik panaszkodnak a wubi-ra is, viszont a virtualis gepre tett cuccokkal is kell neha kuzdeni. a gepeden szerencsere nem lesz tul lassu akkor sem, ha vmware mellett dontesz

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest