Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Aktív témák
-
Zagaran
tag
Most újabb próbálkozás után, bejött a kép. Éppen most települ. Beállítottam a partíciókat a leírtad alapján. Lehet az volt a gond, hogy amiket leszedett frissítéseket nem tudta hova normálisan telepíteni mert most ahogy nézegettem xp alatt a dolgokat az xp partícion is találtam ubuntu által telepített mappákat. Hátha beáll már a rendszer.

-
Zagaran
tag
A partícionálás így teljesen világos köszönöm!

Kép volt első live cd-ről való bootoláskor ki is próbáltam tetszett is hát felrakom. Felraktam kép volt, leszedett rengeteg frissítést automatán -->restart. Utána már nem volt kép csak hang. Most próbálok bootolni live cd-ről, de ott sincs kép
. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.
Nem értem a dolgot most sehogy sem sikerül elindulni úgy, hogy legyen kép.
Live cd-nél is csak addig van kép, míg bejön a menüje rákattintok a kipróbálásra betölt miután bejönne maga az egész téma monitor kikapcsol és onnantól hang.
Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.