Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
A linket végig nem olvastam, csak a támogatott kártyákat
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...
Otthonról elindítom majd megint a live-ot, és meglátom, mire megyek vele...amúgy így, CD-ről bootolva megy ez a forgatás dolog, vagy csak ha fel van telepítve? Egyáltalán: így, előképzettség, rálátás nélkül mennyi esélyem van, hogy sikerül?

Még ilyet találtam...ez a dátum szerint régebbi, de nem tudom, mennyire jó.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...