- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Probléma DVD/CD íróval
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Nemánemá
teli vinyóra elég nehéz jól frissíteni...Ha egy tanácsot elfogadsz tőlem, akkor használj több partíciót: egy /, egy home, és ha még használsz saját telepítésű dolgokat (én pl az /opt alá szoktam még dolgokat pakolni) akkor annak is. Egy rendszerfrissítés eltart több óráig, ráadásul több frissítés többször több óráig. Ezzel szemben a natúr telepítés 20 perc alatt megvan. Én a biztonság kedvéért live-ról bootolok először, és a home alatti könyvtárat elmozgatom telepítés előtt, hogy a rendszer tiszta lappal indulhasson, aztán amire szükségem van, azt visszamásolgatom. Még így is kevesebb vesződség, mint a frissítéssel így szopni.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
teli vinyóra elég nehéz jól frissíteni...