Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Major Major #20106 üzenetére
A simát is felraktam otthon kernelből meg a másikat is, próbáltam én mindennel. Nem vettem észre konkrétan különbséget, ugyanúgy viselkedtek nálam. A modprobe -r radeon dri-t néztem, de csak most reggel gyorsan, és azt írta ki, hogy nem létező modul. De majd estére megnézem megint, mert lehet elírtam. A radeon modeset=1 az megint nem működött.
Egyelőre csak annyit csináltam, hogy egy másik, nem azt amit ajánlottál múltkor PPA tárolót beüzemeltem (amin egy kicsit több cucc van), nyomattam egy frissítést és upgrade-et. A radeonhd nem kellett hozzá, de azzal is néztem.
Lehet akkor, hogy pont ezt a kernel mode setting-et kellene belőni vagy mi, akkor talán működne. Mert így olyan, mintha nem lenne 3D akkor amikor indulnak a progik, csak kicsit később, ezért kell újratölteni.
Sweet Lou 6: ez nem segít, nem az indulásával van a gond, vagyis éppen azzal, hogy indul, csak amikor ezt teszi, akkor úgy viselkedik, mintha nem lenne 3D akkor.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem minden arany, ami AI
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest