- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oyabun
tag
Ahogy írtam, jellemzően Atom processzor köré szeretnénk home servert építeni. Mivel az alkalmazás több dologban speciális - pl. headless, GUI nélküli install, lehetőleg minél kiseb footprint, router és wireless access point finkciók, NAS, streaming server, stb. - ezért gondoltuk, hogy nem az Atom klubbot vagy a "hagyományos" Ubuntus fórumot szemeteljük tele.
Szivesen látunk viszont a fenti témákban járatos jómunkásembereket a vendégek között.
Jelenleg ahol tartunk (én speciel)
Intel D945GSEJT
+1 GBitEth, Routing, DHCP
USB Flashdisk - system
PATA 40GB 2,5 disk torrent, LOG, stb.
2x 640GB SATA ->FTP, SAMBA shareUbuntu 9.10 Karmic Koala Server
TransmissionAmi nem megy, Atheros 5008x 802.11bgn AP mode,
Tervben:
Downgrade to 8.4 Hardy LTS elsősorban a stabilitás és a long term support miatt.
Valahogy szóra szeretném bírni az Atherosos kártyát Master módban.
40GB -> 300GB 2,5
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest