Hirdetés
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Jó rég lett irva ebbe a topikba, pedig szerintem ez a játék megér egy kis odafigyelést. Söt, hogy most a madal airborn demo-t és a Stalker teljest játszottam már.
Azért mondom ezt, mert van benne jó pár dolog ami ezen játékokbol vissza köszön. Nem mondom azt, hogy koppintás, de lehetet ötlet alap is.
A házak teljessen Stalker stilus. A késelés és a fejlövés olyan mint az airborban a fegyver upgrade. Egy régi játék is az eszembe jutott a return the castle woffeinstein.
Nagyon az elején tartok, de örölök annak, hogy nem kell kompromiszumot kötnöm a grafika miatt. -
djyuri
őstag
Szasztok arcok

(viszket a szemem,szal rövid leszek
)
Csatlakozok a végig játszották a játékot-osok közé
Nekem naon bejött...Végre egy kicsit medal of honoros volt és nem csak a szőrnyes rettegős gyilkolás
Habár én azért is oda vagyok,de hangteknikámmal nehéz azokkal játszani,mert a gatya tele van egy pillanat alatt 
Asszem mek vicca a Condemned ....-hez,bár szerintem hiába teszem fel újra,akkor sem fogok tudni felvenni egyetlen vascsövet sem
Hűlye vidkari 
Bár egy srác adott egy mentést a játékra,szal egyenlőre ez hajt
-
deedee
őstag
szerintem nem volt annyira rossz.....Viszont izlések és pofonok,ugyebár....De egyvalamiben azért hozott újat a gém/vagy csak nekem volt új...
/:ha harc közben kifogyott a lőszer a tárból,akkor a shift gombbal rögtön tudtál a késsel kaszabolni...Nekem ez sokszor életmentő volt a közelharcoknál.... -
Norbi14
senior tag
Ez a gém nagyon gagyi az már biztos
Mondjuk a grafika az szép -
Xelo
addikt
a képek alapján nem tünik rossznak, de nem próbálom ki ha ennyien lehúzzák... bár már az is furi hogy pl a képeken tök egyszerre mozgott mindegyik ellenség, ugyanaz a láb volt elől ugyan olyan tartásban ugyan olyan nyomi pofával... bár gondoltam olyan kemény kiképzésen mentek keresztül hogy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Draki
aktív tag
válasz
ssolitude
üzenetére
Csatlakozom. Install, első két pályát végig toltam aztán elfehéredve uninstall... kevés játéknál érzem azt hogy ha még egy pályát végig kell tolnom akkor zacsi után kell kapnom!
Ez ilyen volt. Persze ez szubjektív dolog úgyhogy ez ne gátoljon meg senkit az überszoldzserezésben. 
-
ssolitude
őstag
übergagyi

-
Sensut
őstag
A negyedik után kifeküdt s csak azért kínoztam a végét, mert gondoltam folytatódni fog. De nem, vége volt és elég rövid. Pár óráig azért jól elszórakoztam vele, de még egyszer nem fognék neki a tuti

-
finest
addikt
4-5 újratöltés után zárlatotkap az Übersoldier és kifekszik. Szépen, bújkálva kell körberohangászni a csákót, az újratöltés közben meg szedhetsz össze lőszert és életet.
A Serious Sam 2 sem tudtam végigjátszani, de lényegesen pörgősebb, mint ez. Valami rettenetesen hurka volt ez a játék.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
végig vittem,de a legvégén az ubersoldier-el nem bírtam,úgyhogy záró intró nélkül kellett uninstalt nyomnom.Párszor megszorongattam a csávót,de mindíg újrötöltötte magát.....

'''semmiféle fejtörést nem okoz'':hát igen...ez igaz...Viszont úúútálom amikor kulcsok után kell caplatnom órákon átt oda-vissza....más fps-ekben...Itt legalább tiszta harcról volt szó....
-
deedee
őstag
egyébként senki nem játszik ezzel a gémmel??

-
deedee
őstag
már megoldottam....

-
deedee
őstag
valaki a 19-es hsz-re?

-
deedee
őstag
amikor a tengerelattjárót repülőgépek támadják torpedókkal és gépágyuval,akkor hogyan lehet túlélni????Szétlövöm a torpedókat,lelövök egy csomó gépet de nem fogynak el.....Már nagyon ideges vagyok erre a gémre...

-
finest
addikt
Én is kipróbáltam. Hát nem tudom, ennyire erőtlen szinkronhangokat már rég hallottam. Állatira idegesítő! A társak olyan hülyék, h kikerülni sem tudnak és folyton azt kiabálják, h ''I see nazis!'', legalább, ha 2-3 különböző hangon szólalnának meg...de nem.
A szereplőm folyton beleakad a lábánál heverő tárgyakba és irtó nehezen tudja őket kikerülni. Az ellenséges AI=0. A társak AI-ja szintúgy.
A fizika, meg a ragdoll effektus valóban jó a játékban, de ennél több pozitívumot nem találtam.
Esetleg még azt, h az ellenség egy-egy testlövés után még feláll, ez eddig nem volt, viszont végül mindig irtó nagyot ugranak és méterekre dobják a fegyverük, még akkor is , ha maroklőfegyverrel lőjük is le őket.
A grafikától nem haltam le. Bár minden very high-on van, a katonák ruházata elég egysíkú, némelyik tetőtől talpig szürke, még árnyalatnyi különbség sincs bennük. A környezeti tárgyakat nem lehet szétlőni, bár látszólag pattannak le szilánkok, pl. mosdótál, nem marad nyom semmin. -Természetesen vannak kék és sárga benzineshordók, meg CO-palackok, azok szétlőhetők.
A grafika sem győzöttmeg, bár vannak szépen kidolgozott felületek, a legtöbb dolog közelről irtó darabos.
Eccerű hentelős játék, RTCW szintű minden tekintetben. Csak azt tudnám, h minek ehhez olyan bika gép? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is lassan jött le, de feltettem a Flash-Getet és már voálá jött rendesen.
-
Motion_Blur
félisten
Majd ha nem 50K-val jön, akkor le is szedem

-
dante3
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Félreértesz,nem háborodtam fel,nem szokásom!Csak nem értem ''most van játék bőven'' tőled idézem!Figyelemmel kísérem a játékmegjeléneseket és nem találok semmi értékeset számomra,ebben a kategóriában.Tucatnyi game jelenik meg hetente,de 80%-a gagyi.Aki sokat játszik, annak a havonta színre lépő egy normális játék 3 napos végigjátszásig tart!
Bocs, ha megsértettelek valamivel,nem volt szándékos! -
Dilikutya
félisten
Ne háborodj fel! Megnéztem a képeket, eolvastam a cikket, majd véleményt formáltam. Idegesít, hogy egy fórumon rögtön felháborodik valaki, ha a másik véleménye nem egyezik az övével. Szerintem ez egy közönséges FPS, olyan, amilyenből már volt, van, és lesz is még sok. 10 éve... akkor nem volt miből válogatni, most van játék bőven. És még csak a kinézete sem egy nagy durranás.
-
Dilikutya
félisten
A képek alapján nekem elsőre egy tipikus tucatakciónak tűnik, ami nem éri meg azt a 30-40 percet, amíg a demóját lehúzom.
-
dante3
addikt
Na kipróbáltam a demot!Egész frankó lett,szép grafika,csak nem volt túl könnyű beéllítani''nekem'' az orosz nyelv miatt,pedig azt tanultam anno!
Az ellenfelek inteligenciája nem az igazi,de a grafika kárpótol!
Ajánlott konfig:3.2ghz proci,1giga ram,256mb-os x800 v. 6800 ultra,sp1-es win
-
dante3
addikt
Próbálta már valaki,én még csak most töltöm a demóját!
Ahogy írják,nem lehet rossz és gépigény is van rendesen!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EZ A TIÉD! Fujitsu Celsius H7510, i7-10850H, 16GB/512GB, Nvidia (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)
Hűlye vidkari 

/:ha harc közben kifogyott a lőszer a tárból,akkor a shift gombbal rögtön tudtál a késsel kaszabolni...Nekem ez sokszor életmentő volt a közelharcoknál....
Mondjuk a grafika az szép
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem mind a kettő tetszett!Szeretem a Nácis játékokat! COD2 is tetszik!

Csak zombikanak! Agy nem kell hozzá,csak új egér naponta!