Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Vájszeszniht... ebből kell nekem egy dobozos verzió (gmg-set majd visszadobom), ha jól láttam, abban van az OST cédé is, addig nem modolgatom. A csupasz eredeti érdekel. Néztem a honlapot én is, van néhány júzer mod is, figyeltem, de nem az én világom ez a pecseléses tökörészés
!Jahh, lengyelek a drágák... mit mondjak, tanultak... TW1 után ilyet kiadni, bug nélkül, ez már orrbaverés szintű... rohadt nagy bajban lennék, ha most az általam ismert összes rpg közül kéne választani. Illetve most nem, most egyértelmű... a Drakensang folytatásnak nagyon fel kell kötnie a gatyát... még jó, hogy csapatalapú, és bele tudom majd magyarázni, hogy miért élvezem kevésbé.
Ami meg a dragonédzset illeti, olvastam az infókat, néztem jópár videót... általában sóhajtozásba vagy röhögésbe torkollott a dolog. Bedobtam egy-egy kézigránátot az ajánlóba, meg valamelyik daókettes topikba is, láttad mi lett a vége... én megpróbáltam. Sejthető, hogy nem unalmamban ugatom el a TW2-t az erpégé feltámadásaként... innentől az hagyján, hogy nem zavar a dolog, de szerintem vicces
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.