Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shackallor
csendes tag
Re!
Nahh,ha valakinek gondja van a v-stream terminator tunerjével a megoldás: Engedd,hogy végigfusson a (szerinte) magyar szabványos pal d/k-n,majd ha megvan a frekvencia táblázatnál egyenként állítsa be az összes csatornát manuálisan pal B/K-ra és láss csodát
-
Shackallor
csendes tag
Hi!
Van egy ''apró'' gondom,szóval a tv-tunerem egy composite videokimeneten keresztül ''kötődik'' a hangkártya bemenetbe. A gond az,hogy monoban csak nagy sisetergés van hang helyett sztereoban ( jóformán csak rtl-klub
) viszont kifogástalanul müködik,és rádióban is. Minden ötletet nagy szeretettel várok
-
slash
csendes tag
Nekem is lenne egy kis gondom a tunerrel. Mióta felraktam az xp-t, mindig bezáródik a tv-néző ablak, de a hang megy tovább. Ha újra elindítom, megint megnyílik, aztán 1-2 perc és megint bezáródik. Kártyám: Pinnacle PCTV Rave. Mi lehet a baj?
-
Tsunami
senior tag
Az a gondom, hogy a tuner csak képet ad, hangot nem. Az audio out-t a kártyán levő csatlakozóba kell dugni, audio kábellel, és azt a hangkártya aux-in vagy cd-in jébe is dugtam. A audio in-be pedig nem tudom mit dugjak, mivel kábelen megy a cucc, annak kéne hangot is adni. Leadtek pvr2000 ről van szó. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest