Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Szia
Nagyon örülök hogy te is esztergomi vagy mert így pontosan átérzed a helyzetemet.A kereső szerint nincs vételi lehetőség itt a honvéd utcában ezért gondoltam valami erősebb antennára.Akkor vegyek egy szobaantennát hátha működik?Nem tudom mennyi lehet egy normálisabb darab de ha nem sokkal drágább a tetőre szerelhető akkor inkább azt vennék,az a biztos.(vagy nem
) Szóval nem tudom milyet érdemes mert a ráfírkált adatokkal/számokkal nem vagyok tisztában.
Köszi hogy segítesz.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Vásároltam egy digitális tunerkártyát (DVR 3100 H) mert az analog jel már nagyon rossz.Vesződtem vele eleget,vettem erősítőt,új kábelt,elosztót de így is nagyon rossz.A lényeg hogy nem érdekel tovább ezért gondoltam a dvb-t- -re.(Úgyis csak azokat a csatornákat nézem ami ingyen fogható) Esztergomi lakos vagyok és a lefedettségi térkép szerint gyenge a jel. (nagyon határesetnek tűnik) A legözelebbi torony a térkép szerint kb 22km-re van.(Gerecse)Milyen antennát érdemes venni hogy biztosan fogható legyen a jel/ nézhető legyen a vétel?Nézegettem párat 7-8k-s kategóriában de annyi paraméter van hogy én nem tudom melyik a nekem megfelelő.Természetesen kültéri tetőre szerelhetőt néztem de abból is van több fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest