- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dathomir
csendes tag
válasz
Lortech #2275 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
program Sales;
(* Infested with bugs. Find them. *)
const TaxRate = 0006.5;
VAR Cost, total, tax: real;
begin
WriteLN('Input cost');
read(cost);
tax := TaxRate * cost;
total := Cost + TaxRate;
write('Output the total');
Write( total );
END.Ilyenre javítottam ki, ez most már jó? Megpróbáltam exe kiterjesztésben menteni, de nem indult el!
Üdv!
Dathomir -
jasszer
őstag
válasz
Lortech #2232 üzenetére
"3, ezzel még nem találkoztam, nem látom különösebb értelmét. Nem véletlenül túl hosszú a fájlnév, és csak félreértelmezted az okát a problémának? (8+3 a max hossz DOS-nál, ezen hossz felett csak úgy lehet hivatkozni, hogy [fájlnév első 6 karaktere][~][sorszám][.kiterjesztés]. Más nem jut eszembe, tesztelni most nem tudom."
Igazad lett, épp a "_" karakterrel nőtt 9 karakterre a filenév hossza, mikor kivettem már értelemszerűen be tudta olvasni. Nincs esetleg vmi olyan unit, v windows-os pascal, ami tudna kezelni hosszabb fileneveket? Sajnos a sorszám nem jellemzi egyértelműen azt a file-t, amit be akarok olvasni...
-
nickwearby
tag
válasz
Lortech #2241 üzenetére
Nagyon szívesen.
Innen töltöttem le a forrásfájlokat és a feladatsort is.Érettségi feladatsorok - emelt szint,
És a legutolsó, 2007 májusi.Közvetlen linkek:
A feladatsor pdfben
A forrásfájlok
és a megoldás zippelveKösz szépen, hogy időt szánsz rá.
-
jasszer
őstag
válasz
Lortech #2232 üzenetére
Köszi, lecsekkolom a helpben az említett függvényeket, meg letesztelem a fájlhosszos problemmát, lehet h az utóbbiban igazad lesz - annyira rég élek már az ablakos rendszerben h el is felejtettem h a DOS nem kezeli az ilyesmit... (aszittem h más ASCII kóddal próbálja keresni, v vmi)
-
Luos
tag
válasz
Lortech #2118 üzenetére
kicsit rövidititte, csak a név változtatására, az a probléma (most jól megy midnen, jó helyre is teszi, de a nevet még mindíg nem írja bele, üres hely marad valamiért.
procedure modositas;
begin
reset(raktardb);
write('Modositando ID:'); read(id);
while (not eof(raktardb)) and (id <> cucc2.tid) do begin
read(raktardb,cucc2);
end;
write('ird be az uj nevet:');
read(nev);
cucc2.tnev:=nev;
seek(raktardb,filepos(raktardb)-1);
write(raktardb,cucc2);
readln;
end;alap fájl:
ID Név Ár (FT) Darab
1 elso 1 1
2 masodik 2 2
3 harmadik 3 3
4 negyedik 4 4ha kicserélem a 2-esnek a nevét, akkor:
ID Név Ár (FT) Darab
1 elso 1 1
2 2 2
3 harmadik 3 3
4 negyedik 4 4köszi a segitséget
tudom hogy atlathatatlan, hat meg nem vagyok valami profi
a számok átírása tökéletes, a szövegé valamiért ratyi... -
Gabor90
csendes tag
válasz
Lortech #2075 üzenetére
Hát eddig is sejtettem, hogy nem leszek én programozó, de most már...
Az if a<b-nek miért nincs értelme? A bekért két szám alapján dönti el, hogy a c vagy a d-vel végezze el a műveletet. A c és a d viszonyát hogy vizsgálja, azt nem értem, hiszen vmi értéket kéne adni neki.
-
Rover623
félisten
válasz
Lortech #2072 üzenetére
illetve tp 7.0-tól 0-k, így az eredmény is 0
Hmmm...ezen sokat gondolkoztam, miért pont 0-át terveztek "inicializálatlan" változónak...
A saját runtime rendszeremben (sok minden más mellett) át is írtam 0xFF-re, mert az sokkal hamarabb kibukik egy progiban ill. több galibát okoz.
Ez tutira rászoktatja az embert a kezdeti értékadásra...mindig jó megejteni..."rendes" programozó nem feltételez semmit egy addig nem használt változóról... -
Gabor90
csendes tag
válasz
Lortech #2070 üzenetére
Ha while x<>y -t irok akkor pedig minden számra 0át ír, pedig papíron levezettem és az alapján működnie kéne.
A bináris átalakítónál a mod elé betettem hogy while a=0 do, de igy is csak egyet ir ki, próbáltam begin end közé tenni de ugy se jó.
Azért köszönöm a segítséget
-
btotyi
tag
válasz
Lortech #1708 üzenetére
Teljesen igazad van, de egy kezdő ilyen problémán sajnos fennakad. Erre próbáltam utalni. Mivel az általam beírt delphi kód nem fordul le tp alatt így ha egy kezdő beviszi tp alá, nem fog működni. Ilyenkor mindenki arra gondol, hogy a hiba benne - és nem a kódban - van.
Hiába foglalkozom programozással régóta, sajnos már magamban sem bízom eléggé. Neked meg nekem (és sok ilyesmivel nem kezdő szinten foglalkozónak) elég egy utalás vagy akár nem teljes kódrészlet vagy leírás a megoldáshoz, egy kezdőnek szerintem teljesen jó hibátlan kód kell. Én magam ezért a programot beírom, futtatom és csak utána publikálom. Az utóbbi időben főleg javas alkalmazásokat fejlesztek. A kezdeti időben sikeresen belecsempésztem pascalos kódrészleteket amik szintaktikailag helyesek voltak de szemantikailag nem. Mostanában az ellenkezőjét veszem észre magamon.
Ez egy kis magyarázat akart lenni.
Hogy az utolsó kérdesedre is válaszoljak : semmi probléma, nem vagyunk egyformák, pár mondatos beírások alapján meg csak felületes benyomásokat szerzünk egymásról. -
btotyi
tag
válasz
Lortech #1705 üzenetére
Akkor mégsincs
Én tudom de ő nem tudja, TP meg nincs a gépemen sőt delphi-t is már másfél éve nem használom rendszeresen(pedig több mint húsz évig Pascaloztam).
A hibásan megadott példaprogramok meg több kárt okoznak mint segítenek. Mindig utáltam a már le sem forduló példákat.
[Szerkesztve] -
Style
csendes tag
válasz
Lortech #1705 üzenetére
Köszi szépen sikerült.
De mire rájöttem, hogy miért nem találta meg a filet...., mert ciklusba raktam a kiírást és a ciklusban volt a close(f) is és utána nem volt nyítva a fájl(logikus) és a ciklusba a rewriteot nem lehet berakni, mert akkor az elöző körben beleírt adatot ugyebár törli....
Fú néha megszeretem ezt a pascalt, de néha meg úgy hiányzik, mint púp a hátamra
Remélem sikerül a vizsga -
kem
addikt
válasz
Lortech #1664 üzenetére
Szia.Sikerültígy megcsinálnom,de nem tudok stuktogrammot csinálni, mert a gettime meg ilyeneket nem tudom,hogy kell.
program szorzo;
uses crt,dos;
var jsz,jsz2,i,a,b,valasz,ido,ido2:integer;
var o,p,mp,s,o2,p2,mp2,s2:word;
begin
clrscr;
write('játékosok száma: ');
readln(jsz);
ido:=1000;
jsz2:=0;
for i:=1 to jsz do
..... begin
.......... a:=random(10)+1;
.......... b:=random(10)+1;
.......... gettime(o,p,mp,s);
.......... writeln(i,'. játékos feladata: ');
.......... writeln('Mennyi ',a, '* ',b,' ?');
.......... readln(valasz);
.......... gettime(o2,p2,mp2,s2);
.......... ido2:=((o2-o)*360)+ ((p2-p)*120)+((mp2-mp)*60)+(s2-s);
.......... if (valasz=a*b) and (ido>ido2) then
.................... begin
.................... ido:=ido2;
.................... jsz2:=i;
.................... end;
.......... end;
writeln('a legjobb eredményt a ',jsz2,'. játékos érte el');
readln;
end.
mindjárt meg kell védenem a programot, és ahoz kéne a stuktogramm.
ha sikerül belőle valami linkelem -
ViragL
tag
válasz
Lortech #1564 üzenetére
Konkrét szakmai érveket, na megpróbálom.
Előszöris a gotot és a struktúrált programozást egy mondatban olvasni vicces dolog. A goto köszönő viszonyban sincs a struktúrált programozással, éppenhogy éles ellentéte annak, nem tudom hogyan tekinthető struktúrált programnak az ahol a vezérlés gotok használatával összevissza ugrál.
Egy kósza példa, hogy értsd mire gondolok: ha jól emlékszem egyetemi tanulmányainbol, pl egy függvény (gyébként szabálytalan) befejezése lehet az, ha gotoval kiugrik belőle a vezérlés. Hogyan lehet minősíteni egy ilyen függvényt, vagy a programot amiben szerepel egy ilyen függvény? xarnak, semmi másnak.
Nem azok a problémás esetek gotoval amikor egy blokkon belül adogatja a vezérlés a programozó, hanem azok amikor egy programegységől egy másikba esetleg onnan egy harmadikba adja a vezérlést, és mértne tenne ilyet szerencsétlen, hisz megteheti. mi lesz az eredménye? inkább nem is minősítem.
Másik: Mind az eljárásorientált mind a objektumorientált nyelvekben megvannak az eszközök arra, hogy, átlátható, biztonságos a paradigmának megfelelő kódot írjon a programozó. Persze ha otthon saját szórakozására heggesztgeti a programjait semmi probléma, legfeljebb egy hét mulva ős se látja át, de ha teszem azt projektben dolgozik, akkor az átláthatóság máris hangsúlyt kap, gotoval teletűzdelt programot átlátni? respect annak aki átlátja, meg anna is aki egyártalán megpróbálja. Nem hiszem, hogy a projekt hatékonyságát tekintve nagyon jó dolog lenne, ha a programozók azzal töltenék az idejüket, hogy megpróbálják átlátni a gotoval bonyolított kódot.
MOD: jut eszembe, te is egyetértesz azzal, hogy a goto tiltott dolog, akkor miröl akarsz vitázni? A goto használatát ellenzed, a break és continue használatát nem vitatta senki, (bár azokat is lehetne, kivéve a break használatát néhány esetben) nincs miröl vitatkozni. szerintem.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
Lortech #1564 üzenetére
Erre ellenerv, hogy lehet a masodik case tartalmat az elosbe masolni. Igazhogy feleslegesen ketszer irunk le kodot, de megszabadultunk a gyuloletes gototol
Egy erv mellette (mar ha normalisan hasznaljuk) a javaban nincs goto, de a pl a ciklusokat lehet cimkezni es break-kel nem csak a legbelso ciklusbol tudunk kiugrani. Nem ertem, hogy ezzel mi a baj. Hol sertettem ezzel a strukturalt programozas szabalyait... -
N!tRo
tag
válasz
Lortech #1453 üzenetére
trivilás vagy nem triviális, azt se tudom mit jelent, na mind1
Figy, nem problémás egyáltalán. Csak gondolj bele.
Most van 2006. Eddig eltelt 2005 év.
2005 év alatt (2005 osztva 4-el 501,25) 501 szökőév volt! és akkor 2005-501=1504 nem szökőév.
Ezeket megszorzod szépen 366-al vagy 365-el.
Utána: most augusztus van. tehát 7 hónap biztos eltelt, kiszámolod hány nap (remélem ki tudod...), és hozzáadsz 3-at. Mivel 3.-a van.
Összeadod a kapott számokat és kész.
Ennek a megoldása annyira triviális mint a leírás többi része. -
QuarK
senior tag
válasz
Lortech #1287 üzenetére
Igen, ez a másik; hogy valamivel teleszemetelhette a memóriát, és akkor történnek hasonló turpisságok. Plusz, nekem néha a sima read() a readln() helyett okozott fejfájást, ha jól rémlik, mindig továbbvitte többszörösen az enter jelet, de úgy, hogy a keypressed flag false volt...
-
törölt tag
válasz
Lortech #1244 üzenetére
Igen, ez az eredeti szöveg...nem tudom, mi alapján generálják, de néha hihetetlen az eredmény. Van, akinek mértani sort kellett számolnia, nekem szöveget kellett bevinni: A programnak pedig táblázatos formában ki kellett írni, hogy hány kisbetű, hány nagybetű és hány ékezetes karakter volt a szövegben - soronkénti bontásban, ill. összesen!
Sűrű anyázások közepette megcsináltam, csak sajnos ez két éve történt, azóta szinte mindent elfelejtettem.
Most pedig ez...
A feladat az, amit Te is írtál: Be kell olvastatni egy max. 60 katakteres (6-os számrendszerbeli) számot, amit a program átszámol 10-es számrendszerbe.
Első körben gondoltam olyat, hogy bekér a program egy longint változót, amit egy for ciklussal végégosztunk i:=7-től (10^7 nagyságrendet kezel a longint) 0-ig 10^i-vel, az eredmény egészrészét pedig 6^i-vel szorozzuk, s összeadjuk a kapott értékeket. De ebben nics tömb, ill. a hatványozásra is függvényt kell írni, ha jól tudom...
A másik a tömbös megoldás. Azt még mindig nem tudom, hogy a jó égbe fog 60 jegyű számokat kezelni a Pascal...esetleg az extended típusú változóval meg lehetne oldani, de ezt nem használhatjuk.Tehát ettől mondjuk eltekintünk, ebből biztos nem lesz baj.
A másik, hogy karakter típusú tömbből hogyan lehet számokat kiolvasni? Vagy egyáltalán: Ha tömböt használunk, akkor minden egyes karakter bevitele után kell egy Enter, ez pedig nem jó...
Talán még azt lehetne, hogy az előző módszer for ciklusának 10^i-vel való osztás utáni eredményeit beírni egy (integer) tömbbe, s utána hatványozni? De ez nagyon körülményes lenne, olyan, mintha a várost megkerülve mennék át a szomszédba. -
Tottu
senior tag
válasz
Lortech #1129 üzenetére
Egyenlőre nekem az érettségi a cél, hogy minél jobb legyen és nem képezni akarom magam, az majd ráér érettségi után...
Amiket írtál, azok mennek mert programozási tételek. Egyenlőre minél több olyan típusú feladatot akarok megoldani amin az érettségin előfordulhat, hogy ne érjen meglepetés. -
_Hunter_
őstag
válasz
Lortech #1103 üzenetére
Ezzel egyet is értek. Már az első pár hsz.-ből kiderül, hogy nem full progik írásában segítenek, hanem ha valaki elakad. Egy próbát megért. A fair az nem igazán értem hogy jön ide de mindegy. Fölös idő azzal végképp egyet értek.
Ezúton jelzem is, hogy sikerült megoldani, legalábbis készült egy program. Holnap majd kiderül, hogy mennyire lett sikeres.
Fair is megvan.Csak végig kellett gondolnom.
[Szerkesztve] -
-
-
K.Viktor16
tag
válasz
Lortech #1070 üzenetére
Igazad van, megpróbálom elmagyarázni akkor. Szóval egy editort készítünk most, egy valamekkora ablak, aztán abba lehet mindenfélét irogatni, delete, insert, föl le ilyen alap dolgok működnek már, olyasmi mint egy jegyzettömb, csak kicsit azért egyszerűbb formában
. Van egy főrésze, ott semmi fontos nincs, csak hogy az ablak mérete mekkora, és oda hivjuk meg a legfontosabb rutint. Ebbe van minden művelet amit fönn leírtam, és most szeretnék egy színváltó funkciót belerakni. Ezt egy külön rutinba írom le, az előző hszben ott van. Azt szeretném elérni ezzel, hogy ha megnyomom a 2es gombot(#50) akkor a szín feketéről, vagy épp amilyen, váltson át arra, amire akarom. a t változó helyébe írom be azt a számot amilyen szint szeretnék, ezt a változót egy másik rutinban már megadtuk (Textcolor (t)). Nos, elindítom az editort, megnyomom a 2est, át vált másik színre, tudok is úgy írni. Viszont ha azután nyomom meg a 2-est, miután már beírtam valamit az ablakba, nem csinál semmit, erre szeretnék megoldást találni. Remélem érthetőbb így, az előbb tényleg nem írtam le pontosan. Ja, a t:=0-t, és a változókbol a k-t kitöröltem, feleslegesek voltak.
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
Lortech #1028 üzenetére
Ennél bonyolultabb a dolog...
De a pacal Inc mindig gyorsabb mint az összeadás!
Érdekesség: INC-re egyetlen esetben fordítódik...ha 8 vagy 16 bites egészet növelünk 1-el...
LongInt esetében már ADD,ADC párosra fordítódik ebben az esetben is!
Minden más esetben (tehát 1-nél nagyobb vagy változó növekmény esetén) ADD utasításokra fordul, csakúgy mint a pacalos összeadás esetében...
A különbség:
Inc(A,B) esetén a B-t betölti az akkumulátorba és az aksit közvetlenül adja az A változóhoz.
A = A + B esetben az A értéke kerül az aksiba, ehhez adódik hozzá a B és az eredmény visszaíródik az A-ba...pont mint ahogy a leírt alakból gondolná az ember...
Tehát az Inc-hez képest az összeadás plusz adatmozgatással jár! -
Lortech
addikt
válasz
Lortech #1048 üzenetére
Még kiegészítés:
for i:=1 to 10 do
s:=tomb[ i ];
tomb[ i ] :=tomb [i+1];
tomb[i+1]:=s
Ez gondolom egy cserét valósítana meg. De gondolj bele, neked nem az kell, hogy kicseréld az elemeket, hanem, hogy eggyel növeld vagy csökkentsd a sorszámukat.
Pl i=1, irany=''f''-nél tfh. tomb[1]=10, tomb[2]=20, ha kicseréled őket a te módszereddel, akkor igaz, hogy a 10-es eggyel nagyobb, illetve a 20-as eggyel kisebb indexszel fog rendelkezni (tomb[1]=20], tomb[2]=10), de ez neked nem együtt kell, hanem külön külön, az irány megválasztásának megfelelelően. És ha belegondolsz, i=2 esetben tomb[2]=10-et fogod kicserélni tomb[3]=30-ra, és így már kettőt lépett előre, és a végén azt éred el, hogy a tomb[1]=10 elment a legutolsó helyre. Ellenben ha megfigyeled az általam leírt módszert, és deklarálsz a tomb[1] elé egy tomb[0]-t, akkor ebbe beteszed a i=1 esetben a tomb[1]=10-et, tomb[1] ekkor a végső helyére került, az eredetinél eggyel alacsonyabb sorszámú helyre, így i=2 esetben a 10-es nyugodtan felülírható a következő értékkel ( 20).
irany=l esetén ugyanez, csak visszafelé. Ott az i=10-nél a 11-es indexű tömb lesz a pótlás, abba rakod a 10. elemet, ekkor ez helyére került, így felülírható a 10. elem a 9.-kel, és így tovább.
A kiírás pedig azért az utolsó tömbelemet írná csak ki, ha egyáltalán működne, mert nem foglaltad ciklusba a kiiratást, és csak egyszer fut le, így csak az i-ben utoljára megmaradt indexnek megfelelő tomb[ i ] elemet írja ki. Többet azt hiszem már tényleg nem tudok segíteni.
illetve de (): még annyit hozzá kell tenni, hogy ezzel a módszerrel a kiíratást is irany=f/l-nek megfelelően kell elvégezni, mivel ''f'' esetén 2-től 11-ig kell kiiratnod az elemeket (melléírva az indexét, mivel csak úgy tudod prezentálni, hogy tényleg azt csináltad amit kellett), ''l'' esetén pedig 0-9-ig ugyanígy. A kiiratást elvégezheted még a sorszámnövelő/csökkentő rész közben is, az if-en belül, felhasználva azt, vagy az egész után egy újabb if bevezetésével.
[Szerkesztve] -
Sátánné
tag
válasz
Lortech #1046 üzenetére
Eddig eljutottam!
Az else-el van valami baj és a tömb elemeinek a számát írja ki a végén nem azokat a számokat amiket az elemei tartalmaznak! Van valakinek valami ötlete, hogy miért? És légyszives a helyes megoldást írjátok már oda, mert én ennél többet nem tok kihozni belőle!
program csere;
var tomb:array[1..10] of integer;
i,s:integer;
irany:string;
begin
writeln ('Adjon meg 10 számot!');
Begin
Writeln(i,'.szám: ');
readln (tomb);
end;
writeln ('Adjon meg egy csereirányt!Fel:f vagy le:l!');
readln (irany);
if irany='f' then
s:=tomb;
tomb :=tomb [i+1];
tomb[i+1]:=s
else
for i:=10 to 1 do
s:=tomb;
tomb:=tomb[i-1];
tomb[i-1];
writeln ('Az új tömb számai: ',tomb);
readln;
end. -
Sátánné
tag
válasz
Lortech #1038 üzenetére
Elkezdtem a programot és akkor most szeretném a segítségeteket kérni.
program szamcsere;
uses crt;
var tomb:array[1..10] of integer;
s:integer;
i:byte;
irany:string;
begin
clrscr;
writeln ('Adjon meg tíz számot!');
for i:=1 to 10 do;
begin
writeln (i,'.szám: ');
readln (tomb );
end;
writeln ('Válasszon egy csereirányt!Le:l vagy fel:f');
readln (irany);
if irany:=l then
begin
s:=tomb ;
tomb :=tomb[length (tomb)+1-i];
tomb [length (tomb)+1-i]:=s;
end
else
begin
s:=tomb ;
tomb :=tomb [length (tomb)-1+i];
szamok [length (tomb)-1+i]:=s;
end;
writeln ('az új tömb: ',tomb);
readln;
end.
Tudom, hogy nem jó ezért kérem a segítségeteket, hogy mi benne a hiba! -
Jester01
veterán
-
VladimirR
nagyúr
esetleg megnezi a tizes alapu logaritmusanak felfele kerekitett erteket
RAM: ko egy pecs a crt unit-hoz, meg van egy progi, amivel a mar leforditott progikat lehet megjavitani - crt unit hasznalata eseteben van csak gaz (runtime error 200 - division by zero)
Bovebben: [link] (nemtom ebben mi van benne, hirtelen gugliztam)
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
Úgy gondolkodtam, hogy megviszgálom az összes számot 10-ig(vagy amennyit oda írok), hogy mennyi maradékot ad 2-től i-1-ig az összes egésszel osztva. az s változó arra szolgált, hogy az eddigi legkissebb maradékot számolja. Ha az összes osztóval (i-1) végzett, akkor prímszám esetén s nagyobb lesz mint 0. Ha egyenlő nullával akkor nem prím. Amúgy ezt procitesztre is lehet használni. Mondjuk átírod 10000-re a 10-eseket, és leméred mennyi időbe tellett amíg kiszámolta. Amúgy én a te programodat nem igazán értem. Leírnád te is, hogy hogyan gondoltad?
tényleg: nem tudtok valami parancsot amivel időt lehet mérni? Tehát amikor elkezd számolni ''elindítja a stoppert'', amikor végez akkor meg leállítja?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő