- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Javaslom használd a keresőt!
Itt van néhány topik ahová elfér a kérdésed:
Bővebben: link
Bővebben: link
válassz egy szimpatikusat. -
Petersson
csendes tag
Húzd fel a BUS értékét. Én a minap vettem egy SOLTEK alaplapot és a manualban az volt hogy max. 800 Mhz, de vettem egy 1000 Mhz pentium procit és beletettem. Először azt írta ki POST nál hogy 750 Mhz -es a proci, de utána a BISO ban felhúztam a BUS értéket 7,5 X 125 -re vagy valami ilyesmi.
Most megy 1000 Mhz-én szépen. -
trance1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AMD Athlon XP 2500+ procim (ASUS A7N8X-X alaplap, Hynix 1GB 400MHz memória), amit szeretnék tunningolni, de nem tudom mit mire kell állítani a BIOS-ban, mert még sosem csináltam ilyet. Érdekelne az is, hogy maximum mennyire érdemes húzni gyári hűtővel és meddig megy el egy jobb hűtővel, ha veszek rá. Előre is köszönöm a segítséget!!! -
Flashy
veterán
ezt igy nem lehet megmondani, probald ki es meglatod. alaplap es memoriafuggo. latatlanban nem tudjuk megmondani, neked viszont baromi egyszeru kiprobalni. fogsz egy memtestet es elkezded vinni lefele az ertekeket.
-
Carpediem
aktív tag
? (up)
-
Carpediem
aktív tag
2x256DDR pc3200(Kingston Value)-(KVR400X64C3A/256 2.6V)
akinek van ien ramja az mondjon már egy időzítést...
Jelenleg: 3-3-3-2,5
[Szerkesztve] -
Carpediem
aktív tag
up
-
Aken
csendes tag
up
-
Carpediem
aktív tag
Megkérhetnélek titeket hogy olyan időzítést adjatok... olyan sorrendbe ahogy az a7n8x en van...
a kingston.com on azt olvastam
3-3-3-3
én így használom
3-3-3-2,5
ez jó?
2472MB/s AIDA32 memória olvasás -
Carpediem
aktív tag
Megkérhetnélek titeket hogy olyan időzítést adjatok... olyan sorrendbe ahogy az a7n8x en van...
3-3-3-3
én így használom
3-3-3-2,5
ez jó?
Carpediem
aktív tag
?
-
Carpediem
aktív tag
3-3-3-3
én így használom
3-3-3-2,5
ez jó?
Nekem is nForce 2 chipkészletem van!
2200+ AMD-vel
nekem 166FSB-vel megy a legjóbban!!
Ilyenkor van szinkronban a cumó... -
LukE
veterán
olvasgass itt-> Bővebben: link
mondjuk a 3-4-5-6. cikkeket. -
Carpediem
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #19 üzenetére
jelenleg nekem is 166x10,5 -n megy 1750 en... 1,7V vel vagy 20 percig ment a vindows 11x166on.... esetleg még kéne feszt emelni?
-
Carpediem
aktív tag
Nah.... 11-en feltettem 1,7 re és ott vagy 15 perc netezés... utána elkezdtem telepíteni.. és restart.....
akkormost?
emeljem még a feszt? mennyire? -
Carpediem
aktív tag
?
-
Carpediem
aktív tag
az mitől van hogy 166 on csak max 10,5 öt bír a 11-en már restartol lehet feszt kéne adni?
-
Shodan
őstag
Én meg akkor azt kérdezném meg hogy nem baj e, hogy a ramomnak +0,1V al több feszt adtam, és a chipsetnek?, ugyanis a 2500+ bartonom csak így hajlandó menni 3200+-on!
-
Shodan
őstag
Én meg akkor azt kérdezném meg hogy nem baj e, hogy a ramomnak +0,1V al több feszt adtam, és a chipsetnek?, ugyanis a 2500+ bartonom csak így hajlandó menni 3200+-on!
-
FlasH-BacK
senior tag
-
Időzítéseknek azt állíts be, ami a ram enged. Ezt így nem lehet megmondani. Infineon és a Corsair sokkal kisebb értekekkel elmegy, mint egy átlag ram.
-
Lord Zero
addikt
járathatod 200-on (400) is, de nem fogsz különbséget észlelni, és ahogy az előttem szóló kolléga írta, nforcenál ajánlatos a szinkronműködés (elsősorban stabilitás miatt)
én kipróbáltam, h a ramomat felhúzzam az fsb fölé, és gyakorlatilag nulla lett a teljesítménytöbblet, úgyhogy visszatettem szinkronra -
gery03
senior tag
-
Carpediem
aktív tag
nemhiszem el hogy senki nemtud mondani egy időzítést
-
Carpediem
aktív tag
up
-
Carpediem
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem 2x256DDR 400as ramot és nemigazán vágom hogy kell időzíteni őket... szóval ide azt kérném hogy mit merre hova állítsak...
alaplap: ASUS A7N8X-Deluxe
ram: 2x256DDR pc3200(Kingston Value)-(KVR400X64C3A/256 2.6V)
ha az fsb-t 200 ra teszem akkormeg a proci nem bírja...(
help!!!
mindenkinek előre is köszönöm a hozzászólását!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest