- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Nekem is volt Procomp lapom, valami BIZ1-A vagy mi. ZX set volt rajta, tulképpen stabil volt de hajthatatlan...:))
Jah, nem kell valakinek a 600 MHz-es Celeronom? :) -
Godfather
aktív tag
Eltaláltad. A melóhelyemen is ilyen lap van a gépembe. Meg egy cerka 533, még a régi. Tényleg elég gyatra a lap, de a proci megy benne 600-on. Instabil kicsit, de nem a húzás miatt. Alapon is ingatag a dolog. És tuti a lappal van valami kex, mert a többi alkatrésze nem olyan vacak.
-
zozi
tag
Egyébként általában 66Mhz-es FSB-ről 100Mhz-re fel lehet húzni őket, így 633Mhz (9,5*66)helyett 950Mhz lenne.
-
zozi
tag
Most még el lehet adni némi pénzért, vegyél helyette 1Ghz-es duront(támogatja at SSE-t is), és egy ECS K7S5A-s alaplapot (támogatja az SD és DDR SDRAM-ot is)Ebbe később rakhatsz XP-t is. Ha érdekel az ára küldj e-mailt.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak nem Procomp alaplap? Eltaláltam?? :))
-
Den
veterán
Hát szerintem ha nagyobb teljesítményre vágysz és ezért költeni is akarsz, akkor ne új lapot vegyél, hanem gyorsabb procit.
den -
User
csendes tag
Van egy 633-Celeronom (model 8 stepping 3, nemtom ez mond e valamit). Meg egy VIA Apollo Pro Plus chipset-es deszka hozzá (Valami BVC3A). Ez utóbbit szeretném egy kicsit hatásosabbá tenni, mert úgy tudom hogy ez a proci jóval többet is ki tudna hozni magából. De ez az alaplap, bár így stabil, de tuningra teljesen alkalmatlannak tűnik. A kézikönyvénél már csak a jumperei kaotikusabbak. A BIOS állítási lehetőségei is igen csak szegényesek. Kérdésem tehát: Milyen alaplapot vegyek e helyett és kb. meddig lehet ezt a proci húzni? (és kb. hogyan...). Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest