Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van egy kis konfigom, de mivel AMD-ben nem vagyok jártas, hátha tudtok segíteni.
Ez lenne a kérdés, csak elég halott az a topik.Mit lehetne kihozni belőle?
Köszi. -
Pubszon
veterán
Hali.
Van egy MSI P6N SLI V2-es lapom, egy Q6600-as procim és egy 256-os 533-as ram(ideiglenesen).
Hogy tudom a procit felhuzni 3200Mhz-re? -
Pubszon
veterán
válasz
Skynet258 #528 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak nem arra válaszoltatok amit kérdeztem és ez nem a fórum lényege.
. Nem vagyok hülyegyerek hogy amit mondanak azt szó nélkül meg is teszem, csak azért kérdezem hogy ha 2 hónap mulva megveszem, tudjam hogy érdemes e huzni. Meg azért nincs 10 000 féle E6550-es proci szóval ha vkinek ilyen van az meg tudja mondani hogy meddig lehet naggyábóm léghütéssel huzni. Például hogy 3 ghz felé lehet e huzni hogy azért stabil maradjon.
-
Pubszon
veterán
Ismételten felteszem a kérdést mert nem (arra) válaszoltak.
Szerintetek egy C2D E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P35 DS3.
-
Pubszon
veterán
Ismételten felteszem a kérdést mert nem (arra) válaszoltak.
Szerintetek egy C2D E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P35 DS3.
-
Pubszon
veterán
válasz
VaniliásRönk #492 üzenetére
Akár mennyit mondanak nem fogom elindítani azon a rendszert, csak kiváncsi lennék hogy nagyjából mennyit is bírna a hűtő.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Sztetek egy E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P54 DS3.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest