- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #46822 üzenetére
Egyenlőre még nincs meg a lap, jövő héten jön, majd akkor tesztelgetés után jövök vissza ide.
Köszi a segítséget. -
batyuska100
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #46819 üzenetére
Oké, nem igazán értek hozzá csak ha már támogatja a lap az oc-t akkor kihasználom.
Majd nézek valami márkásabb tápot, meg valami nagyobb hűtőt.Ez a mostani 2 hőcsöves, és ha jól tudom 120w a tdp-je, bár lehet hogy ezzel most nagy hülyeséget írtam. Köszi a segítséget.
-
batyuska100
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #46817 üzenetére
Ez a lap marad egyenlőre, majd az i5 helyett veszek egy Xeon X3440-et, azt is overclockolni.
Vízhűtést vagy Aliexpressről veszek, én rakom majd össze, vagy valami AIO rendszert nézek használtan.
Még egy kérdés:
A ram és a gpu, illetve a táp mennyire bírná?
2x4 Gb HyperX blu 1600 Mhz [link]
Gigabyte GTS 450 OC 1 Gb [link]
M-tech 450 w [link] -- Ezt tudom minnél hamarabb cserélni kellene, de működik vele a gép -
batyuska100
senior tag
Hali!
Fogok venni egy Asus P7P55 LX alaplapot, ami támogatja az oc-t és szeretném az i5-750-emet húzni.
Találtam egy Ilyen videót, a kérdésem az lenne, hogy egy Antec A30 hűtőm van, ezzel egyáltalán a 3 Ghz-et bírná? 4 Ghz-re szeretném én is húzni, de ahhoz majd vízhűtés kell.Előre is köszi a válaszokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest