- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Egy Phenom II x4 955 procim van. Tuningoltam kicsit és is 80 fokos 100%-n járatva a proci.
Nem sok ez? Meddig lehet a hőfokot felengedni? Merjem még fentebb tuningolni? Van ebben túlmelegedés elleni védelem? -
savior
őstag
Leszedtem egy PhenomMsrTweaker nevű progit. Ezzel tudok állítani CPU VID és NB VID feszültséget.
A kettő között mi a különbség?
A CPU-Z -ben a core voltage, meg a Hwinfo64-ben a Core VID és a Vcore az az NB VID értékét mutatja. A CPU VID-et meg nem látom kiírva egyik programba se. Érdemes ezt egyáltalán állítgatni? Mit jelent? -
savior
őstag
Helló.
Nem tudom jó fórumba írok e?
A biosban be van kapcsolva a c'n'q funkció. A megahertzeket szépen vissza is veszi, ha nincs terhelve a proci, de a core voltage nem csökken a cpu-z szerint. Régen úgy emlékszem, hogy csökkentette azt is.
Természetes ez így? Mi állítódhatott el?
ASRock 960GM-VGS3 FX alaplap és AMD Phenom II X4 955 proci. -
savior
őstag
Hello.
Alulfeszeltem az AMD Phenom II x4 955 procimat, mert leterhelve eleg hangosan zugott a ventije (tehat lentebb allitottam a feszultseget es egy kicsit az orajelet).
Igy viszont a cool and quiet funkcio csak az orajelet csokkenti, a voltot nem. Meglehet valahogy oldani, hogy a voltot is csokkentse ez a funkcio? Valami program erre esetleg? -
savior
őstag
gepem: amd x2 3800+, 2x512mb 400mhz kingston, asus a8n5x alaplap.
a problema: a max fsb amit allitani tudok, az 250mhz. a max szorzo pedig 10. igy a procit nem tudom tovabb tuningolni 2ghz-rol csak 2,5ghz-ra. ezt is csak az nvidia forceware programjaban tudom beallitani, mert a biosban 230fsb felett nem indul a gep. ezt a korlatot nem lehetne valahogy megkerulni? vagy magasabb fsb-t vagy pedig magasabb szorzot beallitani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Hardcore café
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest