- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Hello
Egy kis segitséget szeretnék kérni a configom kezd kicsit elöregedni ezért gondoltam huzok egy picit a procin hogy napra készebb legyen
Config
chieftech 550w táp
Abit ip 35 pro
c2d e6750
560gtx tiAddig eljutottam mit miért hogy és hol kell állitani megtaláltam más forumokon egy optimális beálláitást is, de akármikor mentem és ujranindul a gép halál és be se tölt köv ujrainditás visszvalát alaphelyzetbe mindezt biosban.
Probáltam miden fsbt simán 333ról 400 emelni vagy csak szimplán 340 re a feszt 1.4v re állitani mert azt stabilnak javasolták de semmi nem történik vagy el sem indul a gép vagy alapból vissza áll normál beállitásokra.
Bármi infó ötletre nyitott vagyok csak nem akarok most uj gépet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest