Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
még valami.
1,2V-on 365 FSB-ig hajlandó rendesen betölteni az xp-t. De én legalább 375-öt szeretnék elérni. Mi tehát a következő lépés? (És ugye a ténylegesen le/átadott feszültséget kell nézni a feszültségállításnál, ami a CPU-Z szerint 1,20-1,21V - pedig a BIOS-ban 1,25-öt állítottam be)
A memóriáknak kell valamennyi plusz feszültség? És az időzítésekkel kezdjek valamit? -
Kazimír
őstag
Üdvözlet!
Nekem is lenne kérdésem a BIOS beállításokhoz.
Szóval a szorzót eleve csak 6 és 8 között tudom állítani benne, akkor is hiába, mert az xp betöltése után már minden tesztelőprogram csak 6-osnak látja [link]
A kérdés, hogy mit állítsak ill. mennyire, és ezt a szorzóproblémát, hogy orvosolhatom.
Van ennek valami köze a memória időzítésekhez? Amit szintén nem tudom hol kell állítani, de most ez
Mennyire állítsam az FSB-t, hogy alapfeszen elmenjen?Nagyon megköszönném, ha valaki hozzáértőnek lenne hozzám türelme!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Macbook White 13" unibody
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest