- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz
Maarki #33609 üzenetére
Szia.Én belsö vinyorol másolom külsöre.Egy 2,5 WD hdd lett a gépre kötve usbn keresztül és azt használom hordozhatonak.Az a lényeg az egészben hogy elkezdi gyorsan másolni,majd megáll,olyankor a gép sem reagál és utánna megint elindul.Ennek igy kell lennie?A sebesség sem állando.Ugrál fel-le.Ugyanez a gond az pendriveval is.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Nekem tud valaki segitteni?Köszi!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Lenne egy érdekes kérdésem.Adva van egy Asrock n68c-succ alaplap benne egy phenom 2 x2 550 es proci,8Gb Kingston 1333 ddr3 as ram dualban és egy Gygabite hd 6670 es videokártya.A biosban bekapcsoltam a 3. magot a procin és igy phenom II x4 B45 nek látja.A procimon egy Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 hütö van.Kicsit emeltem a feszen is.Most 1.4 en megy.Ennyit a proci tuningrol.Annyi a gondom hogy az usb nagyon lassan másol ami azt jelenti hogy 8Gb os ISO-t kb 40 perc alatt nyom fel egy 2.5es sata 2 es hddre usb-n keresztül.Ugyanez usb kulcsra is.Azt mondták hogy kellene állitanom a PCI vezérlön is valamit BIOSban.Ez igaz?Ha igen,akkor tud nekem valaki segitteni?Köszönöm.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy érdemes e venni még 4gb memoriát a gépbe a jelenlegi 4 mellé és hogy mennivel lenne éreyhetöbb a különbség?Most 4gb kingston 1333 cl9 van benne.Köszi szépen!.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Következö konfiggal kezdenék valamit:
Asrock N68c-succ,Phenom 2 x2 545+Arctic Cooling Freezer 7 PRO rev2 ,4gb kingston 1333 cl9,Ati Gygabite Hd 6670 ddr3.Az alaplapon már bekapcsoltam a +2 magot a procin és megemeltem a vcore fesszt 1,4re.Stabilan megy most.Azt szeretném kérdezni hogy a memoria idözittés az jo cl 9 en vagy lehet állitani rajta?Készülök venni még egy ugyanilyen 4gb memoriát.Szerintetek dobna a gépen?ÍMit érdemes még tuningolni rajta?Köszi szépen! -
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #33246 üzenetére
Már probáltam ugy is hogy egy másik gépböl kivettem a vinyot amin a rendszer van és arrol sem indult el.megállt ott hogy a windows indul és még a szines vacakok sem kezdtek elöjönni.
-
Steelheart2
őstag
Én gondomra valakinek valami ötlete?Köszönöm!
-
Steelheart2
őstag
Hát fogalmam sincs mi lehet a gond.Már örültem hogy az xp-t elkezdi telepiteni.Tölti az illesztöprogramokat,majd hirtelen fekete képernyö és a jobb felsö sarokban villog a kurzor.Már mindent kicseréltem az alaplapon kivül.Gondolom az jo lehet,mert akkor nem is indulna el.Vagy tévedek?
-
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #33222 üzenetére
Leszedtem minden hddt és Ubuntut probáltam rajta indittani lemezröl,de nem meg.cak a kurzor villog.Kezdek ideges lenni.:S
-
Steelheart2
őstag
Nem a téméba vég,de elöjött egy hiba a gépemen.Ujra akartam inditottam a gépemet és a windows indul feliratnál nem megy tovább.Probáltam ujrarakni a rendszert,de ott is mielött indulnia a dvdröl a windows ugyanugy áll.Még Linuxot sem tudok bootolni vele.Az is megáll és lefagy.Mi lehet a gond?Találkozott már valaki ilyennel?Most futtatok memtestet.Köszi szépen.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van egy asus m4n78 alplapom és phenom 2 X2 545 CPU.A proci nincs huzva de szertném egy kicsit feljebb huzni.Most 2x3Gb on megy.Érdemes huzni?Leirhatná nekem valaki hogy mit és hogyan kell.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest