Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
freestailo #18965 üzenetére
Köszönöm, igen, azóta találtam egy leírást, valóban ez a DC, és az unganged a jó.
A másik két kérdésben tudnátok segíteni?
-
gurabli
őstag
Sziasztok! Igazából nem teljesen ide tartozik, de talán tudtok segíteni. Most raktam össze a HTPC-t, még oprendszer sincs telepítve, csak a biosban nézem a HW monitor értékeket. Lenne pár fontos kérdésem, remélem tudtok segíteni:
AMD X2 240 gyári hűtővel
Asus M4785D-M Pro
2x1GB Kingston HyperX 1066Mhz
Antec Remote Mini 350W
1.5TB WD Green EARS1) Jelenleg a CPU 44 fokon megy, a lap 40. Ez a biosban, tehát terhelés nélkül, de a szobában elég meleg van (panel), legalább 26 fok
Artic Silver 5 lett használva a gyári paszta helyett, ezért állítólag később majd csökken pár fokkal a hőmérséklet, ha "beállt" a paszta. Ez az érték normálisnak mondható ennél a procinál? Mennyi lenne az ideális és mennyi a még normális, üresjáratban és terhelve?
2) Tervezem majd alulfeszelni a procit, de nem tudom, hogy ennek a procinak mennyi is az alap VCORE értéke és kb. meddig mehetnék le?
3) Nem vagyok benne biztos, hogy a Dual Channell DDR2 működik e vagy sem. A két ram egymás mellé van betéve a lapba. A Memory Timing and Voltage menüben átállítottam a Memory Clock Mode-ot kézire és a Memclock Value-t 533Mhz-ra, most induláskor azt írja, hogy 1066Mhz, AUTO-n 800Mhz-ra áll be.
DDR2-1066, Unganged Mode Ez mit jelent? Nem jól van valami beállítva? Honnan tudom, hogy jól van beállítva a RAM és Dual Channell?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED monitor topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest