Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gurabli
üzenetére
akkor kicsit kipihentebben és abban a tudatban, h olvastál válaszolok is

1. gyári hűtővel normális a hő.
2. minden procinak más az alapfesze...biosban cpu fesznek kell, h legyen normal opcio. ha nincs, akkor jobb oldalt infoba kiírja mennyi az alapfesz.
másik megoldás. coretemp VID rublika. terhelt állapotban nézd meg mit mutat. az lesz az valos alapfeszed. persze a lap ezt droppolja, de az normális.
3. leírásod alapján DCben megy. de CPU-z memory fül. és ott channels rublika. ott ki is írja neked, h dual, vagy single.
-
freestailo
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Szerintem (bár nem vagyok szakértő), egy kicsit magasak a hőmérsékletek, talán a lapé jobban eltér a (szerintem*)normálistól, kéne azért látni mit mutat terhelve. A gépház mennyire szellőzik?
*Az én lapom terhelve se megy feljebb 38 foknál, igaz van venti a házban bőven. Egy Asus M4A785TD-V EVO -ról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 7
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest