- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gurabli #18962 üzenetére
akkor kicsit kipihentebben és abban a tudatban, h olvastál válaszolok is
1. gyári hűtővel normális a hő.
2. minden procinak más az alapfesze...biosban cpu fesznek kell, h legyen normal opcio. ha nincs, akkor jobb oldalt infoba kiírja mennyi az alapfesz.
másik megoldás. coretemp VID rublika. terhelt állapotban nézd meg mit mutat. az lesz az valos alapfeszed. persze a lap ezt droppolja, de az normális.
3. leírásod alapján DCben megy. de CPU-z memory fül. és ott channels rublika. ott ki is írja neked, h dual, vagy single.
-
freestailo
őstag
válasz
gurabli #18966 üzenetére
Szerintem (bár nem vagyok szakértő), egy kicsit magasak a hőmérsékletek, talán a lapé jobban eltér a (szerintem*)normálistól, kéne azért látni mit mutat terhelve. A gépház mennyire szellőzik?
*Az én lapom terhelve se megy feljebb 38 foknál, igaz van venti a házban bőven. Egy Asus M4A785TD-V EVO -ról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Amatőr csillagászat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest