Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Jelenleg egy MSI P55-CD53 lapban hajtok 3938MHz-en egy I7 860-ast 1,336V-on.
A lapom szerint jelenleg +0,259V-ot kap a proci és 0,303V a max. ameddig engedi/elmehetek.
A kérdésem, hogy ez az érték belefér még, illetve ha későbbiekben szeretném még húzni a procit meddig mehetek el a feszültséggel?
0,198 fölött már bepirosodott az érték. -
jericho69
tag
Esetleg erre tud valaki válaszolni? Maradhat ezen a feszen a proci, attól eltekintve, hogy pirosban van az érték? Illetve, ha esetleg később még szeretnék rajta valamennyit húzni, akkor adhatok neki majd még plusz feszt?
-
jericho69
tag
Hello!
Feltornásztam ma az i7 860-am 4GHz-re, sikerült is stabillá tenni, csak annyi kérdésem lenne, hogy ezek az értékek BIOS-ban jónak tűnnek? Szóval nem követtem el valami hibát, amit át kellene állítanom?
kép1
kép2
Leginkább a CPU Voltage-re lennék kíváncsi, hogy maradhat-e így. Ugye ez az alap feszhez adódik hozzá, így hiába piros, még nem vészesen magas érték? -
jericho69
tag
válasz
darál0w #29493 üzenetére
Na jó feladom hiába olvasom át 1000x nem sikerül beállítanom csak annyit érek el vele, hogy nem indul el a gép és szedegethetem ki az elemet folyton, de RAM-hoz én már nem is nyúlok. Esetleg tudsz segíteni beállítani a procimat úgy 3,8-4GHz környékére, hogy ne dobálja folyton a kék halált?
-
jericho69
tag
-
jericho69
tag
Hello!
Az adatlapomban szereplő gépet szeretném kicsit tuningolni és ebben kérném a segítségeteket. Egy videó a BIOS-omról, gondolom így könnyebb. Ez alapján tudnátok nekem egy kezdő beállítást összehozni? Sajnos én akárhogy próbálom, nem jön össze semmi. Hiába engedélyezem az XMP-t és állítja át magától 1333MHz-ről 1600-ra a RAM-okat, el sem indul utána a gép. Ha pedig a procit próbálom húzni, akkor meg folyamatosak a kék halálok és még az internet is hibázik.
Leírnátok, hogy kezdésnek miket állítsak be? -
jericho69
tag
Hello!
Szeretném kicsit tuningolni a processzorom, de nem tudom,hogy hogyan kezdjek hozzá. Olyan 3,5-4ghz lenne számomra a leg megfelelőbb. Esetleg tudna nekem valaki mondani egy bios beállítást akinek szintén cd53-as alaplapja van,hogy ő hogy használja vagy, hogy hogyan kezdjek egyáltalán hozzá?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest