- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Jelenleg egy MSI P55-CD53 lapban hajtok 3938MHz-en egy I7 860-ast 1,336V-on.
A lapom szerint jelenleg +0,259V-ot kap a proci és 0,303V a max. ameddig engedi/elmehetek.
A kérdésem, hogy ez az érték belefér még, illetve ha későbbiekben szeretném még húzni a procit meddig mehetek el a feszültséggel?
0,198 fölött már bepirosodott az érték. -
jericho69
tag
Esetleg erre tud valaki válaszolni? Maradhat ezen a feszen a proci, attól eltekintve, hogy pirosban van az érték? Illetve, ha esetleg később még szeretnék rajta valamennyit húzni, akkor adhatok neki majd még plusz feszt?
-
jericho69
tag
Hello!
Feltornásztam ma az i7 860-am 4GHz-re, sikerült is stabillá tenni, csak annyi kérdésem lenne, hogy ezek az értékek BIOS-ban jónak tűnnek? Szóval nem követtem el valami hibát, amit át kellene állítanom?
kép1
kép2
Leginkább a CPU Voltage-re lennék kíváncsi, hogy maradhat-e így. Ugye ez az alap feszhez adódik hozzá, így hiába piros, még nem vészesen magas érték? -
jericho69
tag
válasz
darál0w #29493 üzenetére
Na jó feladom hiába olvasom át 1000x nem sikerül beállítanom csak annyit érek el vele, hogy nem indul el a gép és szedegethetem ki az elemet folyton, de RAM-hoz én már nem is nyúlok. Esetleg tudsz segíteni beállítani a procimat úgy 3,8-4GHz környékére, hogy ne dobálja folyton a kék halált?
-
jericho69
tag
-
jericho69
tag
Hello!
Az adatlapomban szereplő gépet szeretném kicsit tuningolni és ebben kérném a segítségeteket. Egy videó a BIOS-omról, gondolom így könnyebb. Ez alapján tudnátok nekem egy kezdő beállítást összehozni? Sajnos én akárhogy próbálom, nem jön össze semmi. Hiába engedélyezem az XMP-t és állítja át magától 1333MHz-ről 1600-ra a RAM-okat, el sem indul utána a gép. Ha pedig a procit próbálom húzni, akkor meg folyamatosak a kék halálok és még az internet is hibázik.
Leírnátok, hogy kezdésnek miket állítsak be? -
jericho69
tag
Hello!
Szeretném kicsit tuningolni a processzorom, de nem tudom,hogy hogyan kezdjek hozzá. Olyan 3,5-4ghz lenne számomra a leg megfelelőbb. Esetleg tudna nekem valaki mondani egy bios beállítást akinek szintén cd53-as alaplapja van,hogy ő hogy használja vagy, hogy hogyan kezdjek egyáltalán hozzá?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest