Új hozzászólás Aktív témák
-
opstefan
tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Hy!
Mindenesetre érdekes, hogy visszavette 5 X szorzóra, mert ezelőtt is autón volt és 13 X szorzón volt. Az meg pláne, hogy ezelőtt el se indult 12,5 X szorzóval. De minden esetre most 2900 Mhz megy és nincs vele semmi probléma. Most már csak az a kérdés, hogy hogy lehetne visszaállítani az eredeti felállásba?
Egyébként nem osztottam le mert nem vágom ennek a szerepét.
Mindenesetre kösz az infót.
Üdv! -
opstefan
tag
Az ügy folytatása!
12.5 X szorzóval elindult jól a gép, 2500 valamennyivel alapbeállításokkal. Visszaraktam autószorzóra hátha rendesen fog működni. Nem jött össze. Most 2800 Mhz-en megy12.5 X szorzóval, 224 Mhz-es órajellel. 1.325V a fesz és a ram is kapott megint.
Mindenesetre nem igazán értem, hogy miért is? -
opstefan
tag
Üdv!
Nem régiben észrevettem egy kis furcsaságot a gépemmel. 5200 -es Athlonom van és egy kicsit feljebb akartam húzni az órajelet. Régebben 3000 Mhz-en ment, de volt vele egy kis gond és vissza kellet venni az eredetire.
Most jön a lényeg!
Nem nagyon indult el először 226-os cpu frekvencia 1,35V feszültség és a ramnak adtam egy kicsit. Majd 10 újraindítás után elindult. Megnéztem CPUZ-vel 1100 Mhz körüli a proci órajele. Eversttel szintén. Visza vettem alap beállításra mindent, majd 1000 Mhz körüli volt a proci órajele. Kiderült levette 5X szorzóra és a BIOS-ban autón van.
Most akkor mi van?
-
opstefan
tag
Hi!
Van egy 5200 x2-em és 2600-ról fel tudtam húzni gyári hűtővel 3022-re. De a bútolásnál nagyon lassú volt. Adtam a ramnak +0.25 V-t és fele annyi idő alatt bebútolt. Na ez miért van?
-
opstefan
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szóval ez az egész azért van, mert venni akarok egy 8600gt-t és hátha elég lenne neki ez a proci.
A pontos diagnózis az, hogy letöltöttem egy frisseb BIOS-t és a cpu értékeknél nem tudom feljebb venni 1800-nál. Érdekes, hogy a régebbinél feljebb tudtam venni, de ahogy ujraindítottam, nem vette feljebb. Beléptem a BIOS-be és a felemelt értéket mutatta.
Most akkor mivan?
-
opstefan
tag
Hy!
Van egy kis problémám.
Mégpedig az, hogy nem bírom húzni a procit, ami egy 3000+ athlon és van hozzá egy ASRock ALiveNF4G-DVI DDR2 800 Kingmax.
valaki segítsen lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő