- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Na sikerült megoldani a problémám és igazam volt a Gigabyte programja beirt a cmosba de olyan helyre amit nem lehet törölni sehogyan sem.A Program neve Easy Energy Saver .
Ez bekapcsolt az eist és hiába állitotam be a biosba hogy nem kérem szart rá.
Vissza állitani úgy sikerült hogy levettem a cpu feszt 1 voltra és amikor indult a gép a post után amikor már kezdene a vinyohoz nyulni akkor ki irta hogy, mivel hogy alacsony a cpu fesz ezért kikapcsolja az eist ,nyomtam egy okot és azóta vissza állt minden a helyére .
Az tudom hogy ezt a programot mégegyszer nem rakom fel mert már azt hitem hogy az alap lap rossz.
Itt van a teszt, stabil ezen a beállitáson .
Egy hozzá értőt kérdeznék hogy ez így jó lesz -e vagy túl magasak az értékek?
Üdv:
Kuter -
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Van egy gigabyte p41-eseg alaplapom meg egy intel e5500 procim.
Mikor össze szereltem akkor a proci alapbol 1.36v kapot ,és 3.8 ghz ment .
Gondoltam megnézem hogy ha lejebb veszem a feszkót menyire stabil alapon.Le is vettem 1.1 voltra akkor is simán ment 2.8-at .Ja és feltelepítettem a easy tuner ami az alaplapi lemezen volt.De amiota a felszt lejebb vettem hiába mutatja a bios hogy a proci pl 1.36 v kap a windowsban már csak 1.24v és bárhová állitom akkor is csak 1.24v.Most letöröltem a wint mert arra gondoltam hogy az a easytuner valahogy vissza állitja a voltot,de szűz windowssal is ugyan úgy 1.24 v akárhova állitom a biosban.Ja a biosban azért a beállitot voltot mutatja a hw monitor.Mi az anyám lehet .Valahol még eltárolhatja a fesz beállitásokat,Ja a cmos cleart probáltam juper rá elem ki kb 20 másodpercig.de az sem segített vagy is nem resetelte le a biost.
Ha valaki már járt így kérem ossza meg a tudását velem .
Előre is kösönöm.
Üdv:
Kuter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest