Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Na sikerült megoldani a problémám és igazam volt a Gigabyte programja beirt a cmosba de olyan helyre amit nem lehet törölni sehogyan sem.A Program neve Easy Energy Saver .
Ez bekapcsolt az eist és hiába állitotam be a biosba hogy nem kérem szart rá.
Vissza állitani úgy sikerült hogy levettem a cpu feszt 1 voltra és amikor indult a gép a post után amikor már kezdene a vinyohoz nyulni akkor ki irta hogy, mivel hogy alacsony a cpu fesz ezért kikapcsolja az eist ,nyomtam egy okot és azóta vissza állt minden a helyére .
Az tudom hogy ezt a programot mégegyszer nem rakom fel mert már azt hitem hogy az alap lap rossz.
Itt van a teszt, stabil ezen a beállitáson .
Egy hozzá értőt kérdeznék hogy ez így jó lesz -e vagy túl magasak az értékek?
Üdv:
Kuter -
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Van egy gigabyte p41-eseg alaplapom meg egy intel e5500 procim.
Mikor össze szereltem akkor a proci alapbol 1.36v kapot ,és 3.8 ghz ment .
Gondoltam megnézem hogy ha lejebb veszem a feszkót menyire stabil alapon.Le is vettem 1.1 voltra akkor is simán ment 2.8-at .Ja és feltelepítettem a easy tuner ami az alaplapi lemezen volt.De amiota a felszt lejebb vettem hiába mutatja a bios hogy a proci pl 1.36 v kap a windowsban már csak 1.24v és bárhová állitom akkor is csak 1.24v.Most letöröltem a wint mert arra gondoltam hogy az a easytuner valahogy vissza állitja a voltot,de szűz windowssal is ugyan úgy 1.24 v akárhova állitom a biosban.Ja a biosban azért a beállitot voltot mutatja a hw monitor.Mi az anyám lehet .Valahol még eltárolhatja a fesz beállitásokat,Ja a cmos cleart probáltam juper rá elem ki kb 20 másodpercig.de az sem segített vagy is nem resetelte le a biost.
Ha valaki már járt így kérem ossza meg a tudását velem .
Előre is kösönöm.
Üdv:
Kuter
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest