- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
kzolee216 #46193 üzenetére
Alaplapcsere mi?
Én is már rootkitet kerestem amúgy, hogy mi a tosz van? Amíg ment a keresés lehiggadtam valamennyire és átagyaltam, hogy mi változhatott és adta magát, hogy update, onnan meg már beugrott.
Az volt a szerencsém, hogy nem ugrálok már annyira, ugyanazokkal a címekkel bohóckodom, amennyi időm van és emiatt biztos voltam, hogy nem a hardver kevés.
Nem kis G vitamin ez így szájon át beadva.
Elsőre dühöngtem, de aztán utólag átgondolva nyugatEUs gazdagéktól ha emiatt jönnek majd a használt procik langyos fing árban, ám legyen.
Én kinyomom. Ha vírusos lesz visszatöltöm az elmentett lemezképet. Lusta vagyok, utálnám a vackokat updateelni utána, de azért annyira az sem nagy kaland.
Ha tényleg ocó a használt cucc, ám legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest