- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
rostiron #37850 üzenetére
hat joval tokosebb sztem, annal tobbet bizti nem adnek erte, plusz par ezerer mar kapsz olyant mint az enyem, bar az mar 775 os lga
akkor meg lap csere is kell, bar ha szansz ra tobb penzt: erdemes lga 775 os egybe konfit vagy szinte teljeset nezegetni, esetleg am2+krups8: amugy a procid araert 1 tokosebb 2 magossal jatekra tobbre mennel sztem
zarayg: akkor olvass vissza mert pont en irtam neked vmi!
-
joker1220
őstag
válasz
rostiron #36975 üzenetére
Szia!
Az alaplap automatán túlfeszeli egy kevéssé, ha nem lehet állítani rajta semmit akkor
csak ez lehet az oka.Az hogy terhelve 80 fokra megy fel, notinál normális, az én notim is 88-92 fokra is
felkúszott pár óra játék után mondjuk abban egy i5 ketyegett.Mennyi idős a géped? Lehet hogy ráférne egy portalanítás és mindjárt hűvösebb lenne.
-
válasz
rostiron #36868 üzenetére
Aha, jó lehet az, ha rendesen felfexik...
Nekem 450 Fsb-nél szokott olyan 60 fok, vagy felette kicsivel lenni a NB. Ez persze randán meleg, csak nekem össze van hőcsövezve az egész szakramentum és túl sok mindent kellene kicserélnem. Melegedjen, aztán ha beszart végre (persze remélem minél később
) akkor kidobom és veszek valami modernet
edit: egyébként sok cégnek van NB hűtője, pl a Xigmatekről is jó tesztek vannak és gondolom olcsóbb a Thermaltake-nél. De nem néztem utána
-
-
szilva01
őstag
válasz
rostiron #36857 üzenetére
Attól függ hogy mennyi +feszt kap/kapna tuning alatt és így hány fokos lenne gyári bordával. Ha nem tuningolod/nem kap feszt a chip akkor szerintem felesleges kiadás.
Én személy szerint soha nem vennék ilyen hűtést nem procira mivel akkor már (szeintem) az extrém tuning határait feszegetném ahol hosszútávra nem lehet tervezni mert a feszültség kicsinálja az alkatrészeket...
Sigurd: A memóriához csak akkor kell nyúlni hogyha elérted a maximum szorzót és az FSB-t kezded el emelgetni. (vagy hogy hívják, amd procikban nem vagyok annyira otthon...) Ekkor megnő a ram órajele is, ekkor kell csak foglalkozni a ram fesszel és időzítésekkel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
rostiron #35129 üzenetére
Ez attól is függ, hogy a lapom hol van az ite chip, mennyire van meleg környezetben. 35 foktól egészen 55 fokig is lehetnek. Nyáron nagy melegben nem ritka a 60 fok sem.
Az északi híd hőfokát, mivel nem jelzi semmi, nem tudom hány fokos. Fogdosni nem szoktam, rajta van az oldal a házon. Sosem foglalkoztam még ezzel.
-
Keksz03
senior tag
válasz
rostiron #29794 üzenetére
ha jól tudom akkor ahhoz h biztosan kijelentsd h stabil a rendszer elég sok órán át futó prime teszt kell. a hőfokok látom elég jók, úgyh gondolom kellene neki még egy kis plusz fesz, de várd meg darál0w kollégát mindenképp mert ő a szaki!
addig játsz vagy nézz egy filmet!
-
rostiron
őstag
válasz
rostiron #29791 üzenetére
Mégsem egyszeri megint elindítottam, megint halál. Úgy látszik minden második futtatást szereti csak.
Egyébként futtattam prime95 mind a három fajta tesztjét kb fél órákat azok mind ok. Csak az IBT -t nem szereti. Általános használatnál eddig nem volt gond egyszer sem ( játék alatt sem ) nem tudom mit tegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged