Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Csak nyugodtan.
Ennyi kulonben az egesz.
Szorzot allitasz egy kicsit, es 99% -ban offset -et minimumba allitasz es tesztelsz.Addig mesz lejjebb, mig nem hibazik.
Ott a hatar.Szorzo emel, offset is pozitiv iranyba ha kell...
Persze magas szorzohoz kell a fesz...
Csak akkor hofok is lesz.De jatek kozben nem lesz akkor terheles mint stress test alatt...
LLC -vel is tudsz jatszani, de 100% a kikapcs.
Probalgasd

-
windlord
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Szedd le a progikat amiket irtam.
El kell inditani oket, es a cpuz -n latni fogod terheles alatt a cpu voltage erteket.
Terheles mellett figyelni kell a magok homersekletet is.
A 4.5GHz kezdesek sok.
En a helyedben eloszor megprobalnam a 4GHz -t.
Szorzot tedd 40re.Nyomj biosban offset -nel 0V -t, ha az nincs, akkor a legkevesebbet ami kozel all hozza.
Tesztelj ibt -n high modban, vagy linx -el mondjuk 10 kort.
Ha nem dobja el, akkor adhatsz neki offsetnel kisebb feszt... 0.01v lepesekben, amig nem hibazik vagy fagy...Mondjuk 4.5GHz -hez tutira az offset nem minuszba lesz.
LLC 4GHz off legyen ( vagy nalad 100%)
Remelem ertheto voltam

-
-
KYZRR
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Szia!
A táp szerintem megfelelő a célra.
Tuning terén meg egyszerű lesz a dolgod, ugye K-s a CPU, emelgeted a szorzót,
Elsőnek én 43-as szorzót állítanék be, 1.1-1.15v-os feszültség mellett.Ha akarod, akkor használhatod Offsettel is.
Hűtőkkel kapcsolatban nem igazán tudok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest