Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
Le kellene tesztelni a tápot, hogy minden rendben van-e.Ha avval nincs gond, lehet valamelyik fesz kevéske hideg indításnál.Jó lenne ha tennél fel képet a biosról, ahogy most van beállítva. FSB-nek lehet emelni kellene egy kicsit. Elsőnek próbáld ki úgy, hogy mindent így hagysz, csak a proci szorzót veszed lentebb eggyel.
-
enemy107
senior tag
-
enemy107
senior tag
A giga lapok szokták írni egymás melett az SPD ram órajelet, és melette azt, amennyin mennek majd a ramok, ha elmented a beállítást.Úgy értettem, hogy úgy "oszdd" vissza őket, hogy a ram órajel 800MHz-en, vagy alatta maradjon.
Jobb hűtővel lehetne tovább menni, de evvel én nem javaslom. -
enemy107
senior tag
CPU Host Controll Enabled
CPU Host Frequency 333
PCI Express Frequency 100
System Mempry multiplier 2,4, ha nincs akkor állítsd úgy hogy a ramok ne menjenek többet 800MHz-nél
System Voltage Controll Manual
DDR2 overvoltage controll normal
FSB overvoltage controll normal
MCH Overvoltage Controll normal
CPU Voltage Controll 1.2875V , vagy pedig normal.Ha így elindul akkor majd teszteld le prime 95-el. Legalább fél órát fusson. Utána lehet folytatni. Proci hőfokokat figyeld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest