Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Valdez
üzenetére
Nem leszólni akartam a procidat, csak nem igazán értettem hogy miért a kártyát nyaggatod a nagyobb teljesítményért.

Néztem a Ph-s tesztet 380x kártyáról, és ott 9-14% volt a max tuning amit tudott stabilan az a kártya.
Ha fesz emelés nélkül tud a tied annyit pluszba, akkor én a helyedben nem piszkálnám +fesz emeléssel (lehet pont az nem tetszik neki).
Én sem ismerem a mostani kártyákat, de lehet van benne védelem, és az kapcsolja le a kártyát, nem pedig csontra fagy mint a többi.
Ha a táp nem bírná, akkor meg annak kellene lekapcsolnia ha jól gondolom, a +2 tápcsati meg azért van a kártyán, hogy kiszolgálja krafttal, mivel a laptól nem kap eleget. -
kriszbon
őstag
válasz
Valdez
üzenetére
Nézd szerintem ha a lap nem bírná, akkor nem csak a VGA kapcsolna le, persze ki tudja, lehet nem így van.
Az itt a fórumon olvasottak alapján írom a következőt, hogy szerintem inkább a procid kevés a kártyához, inkább azzal kellene valamit csinálni, nem a VGA-t kínozni.
Persze tévedhetek is, de néztem most hirtelen összehasonlító oldalt, és még egy i3 is hoz annyit mint a te procid, sőt láttam hogy azonos órajelen a Xeon E5460 is tud annyit, amihez ha húzva van 4 GHz+ fölé, akkor ajánlanak 7850 esetleg 7870-es kártyát.
De AMD vonalon nem tudom milyenek ezek a procik(intelt sem nagyon mostanában) így csak jön valaki aki tud okosabbat mondani mint én.

-
kriszbon
őstag
válasz
Valdez
üzenetére
Szia!
Szerintem a kártya nem bírja a tuningot és azért kapcsol le, mert ha a lap végett lenne, akkor az egész gép lekapcsolna.
Ne adj neki +feszt, csak amit anélkül is tudna maximum, nem hiszem hogy sokat nyersz vele ha még tovább húzod.
Én inkább a procit cibálnám meg ha jobb eredményt szeretnék elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest