- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én elhiszem hogy nálatok annyit ment, a 945-ösök 300-350-et tudnak, nagyon csúnya lenne ha a g33 ne menne 400 fölött, mikor a g31 is 400 környékén elkapar, a g33-mal meg láttam pár esetet, mikor jobban ment a proc mint p35-tel, a g33 annak vga-s változata. Tehát, még1x: milyen lapról van szó pontosan?
-
XS-en nem nagyon láttam még marketing-szagú beszámolókat, általában mérvadónak tartom az ott publikált dolgokat. A linkelt kép egyébként ebből a topicból származik, jónéhány kommenttel, egyéb véleménnyel. A mATX fontos követelmény volt természetesen. Papi77 nem szeretné egyébként sem túlzottan nyúzni a lapot, a 300MHz-es FSB pedig egy reálisan megcélozható célnak tűnik némi plusz fesszel.
Persze béke. -
Nem kötekszem, a RAM-ok esetében egyetértünk. Egyébként is mindössze érdeklődtem, hogy miből gondolod az általad leírtakat. Ez a kötekedés? Gondoltam írsz tapasztalatokat, linkelsz cikkeket, teszteket, stb.
Ettől függetlenül nem tartom objektívnek a véleményed, melyben cseppet lehúzod a lapot. A P5K-VM egy remek mATX tuninglap, ezért mertem ajánlani Papi77-nek. Sajnálom, hogy neked nem sikerült kihoznod belőle 300MHz-es FSB-t, noha simán megy 500MHz-en is, ahogy azt több tesztben is publikálták.
De, hogy ne a levegőbe beszéljek, tessék, P5K-VM@500MHz FSB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged