- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
válasz
szasanyi #6259 üzenetére
Hát nem tudom, eddig ha kikapcsolt a gép miután újraindítottam meg amit ecseteltem alant csinálta, az azt jelentette, hogy instabil volt a rendszer. Amikor nem csinálta akkor meg stabil volt és több feszültség volt adva a prockónak...biztosan igazad van, de ez pont kapóra jött nekem.
Gondolom, ha kiadnak egy nem BETA BIOS-t kijavíthatja ezt a hibát.Na asszem elértem a célomat:
RAM:
800@1068MHz @ 2,2V (+0,4V)
6-6-6-17CPU
e5200 2500@3200MHz @ 1,325V (+0,1V)
356MHz x 9Vagy valami ötlet?
-
Dawe88
csendes tag
Köszi a választ!
Azt, hogy milyen a RAM azért nem írtam le, mert az előző kommentben asszem benne volt, hogy a konfig leírása a profilomban megtaláható. De a fölös szöveget kerülve: igen, 800Mhz-s, de ez sejthető is volt talán.
Elm. a default nem tudom, hogy igaz-e, mert EVEREST Ultimate 4-essel néztem és ha jól láttam nem alap feszt írt a CPU magra. Tehát akár működhetne is a dolog... De hangsúlyozom, nem normal értékeken hagytam mindent (ill. igen), hanem auto-ra állítottam. Ezek után én nem állíthatok rajta már, tehát nem látom, hogy ő (mármint a BIOS) állított-e valamit vagy sem.Két érdekesség:
1) a BIOS-ban a proci hőmérsékletre 20-25 fokot ír, az EVEREST és a RivaTuner is 45 körüli értékeket, gondolom a második a korrektebb szám, de hogy miért ír a BIOS mást, azt nem tudom
2) az EVEREST "túlhajtás"-áben éha csak 6x-os, néha pedig 7x-es szorzót számol a procira (van, hogy 15 mp-ként változtatja), így vagy 2,4 vagy 2,8 Ghz-es a proci, viszont az "összegés"-ben és a sajátgép tulajdonságai között fix a 2,8 Ghz. Ezt sem értem, hogy miért van így, ugyan az eredmény számít, de azért mégis érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest