Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
harcikoca
üzenetére
Vissza osztottad a HT-t? Milyen tápod van?
cuccka: Látom ide találtál
Előző procim nekem is egy Brisban magos 4800+ volt, ami alapfeszen vitte az 5600+ (2900Mhz) órajelét. 12.5x -es szorzóval toltam feljebb az FSB-t 232-re. Persze a ramok is közre játszanak. A PCI-e frekit lődd be fix 100Hz-re, a ramoknak adj fix 0.2v-ot. Az FSB-t pedig told először 225 környékére. Ha tesztet (min. 1 órát) futtattad és stabil akkor dobd fel 235-re az FSB-t és újra teszt. Ha hibázik, vidd fokozatosan lejebb. Minden procinak más a tuning potenciálja. Persze ha feszt nem emelsz az nem igazán tartozik még a tuning kategóriába.
Próbáld meg így első lépésként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előző procim nekem is egy Brisban magos 4800+ volt, ami alapfeszen vitte az 5600+ (2900Mhz) órajelét. 12.5x -es szorzóval toltam feljebb az FSB-t 232-re. Persze a ramok is közre játszanak. A PCI-e frekit lődd be fix 100Hz-re, a ramoknak adj fix 0.2v-ot. Az FSB-t pedig told először 225 környékére. Ha tesztet (min. 1 órát) futtattad és stabil akkor dobd fel 235-re az FSB-t és újra teszt. Ha hibázik, vidd fokozatosan lejebb. Minden procinak más a tuning potenciálja. Persze ha feszt nem emelsz az nem igazán tartozik még a tuning kategóriába.
Próbáld meg így első lépésként.